Bildirim
Chipset fan çalışmıyor!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kasayı acıp bir bak fan donuyormu diye
donmuyorsa baglantsını bi kontrol et
sistem sıcaklıgı 45 - 50 i asmıorsa sorun olmaz -
actım baktım donmuyor. -
fanı elektrikli süpürge ile çektim şimdi 1100 rpm ile dönüyor. normalde 8000 de dönüyordu sanırım. başka bir neden olabilir mi? psu falan? şimdi hasbel kader dönmeye başladı. yoksa sadece pislik mi
lütfen cevap -
cevap lutfen -
Chipset fanın bozulmuş gibi gözüküyor bence yeni bir chipset soğutucusu al.. -
su anda 5400-6000 rpm arası dalgalanıyor. sorun cıkarır mı? anakart sıcaklıgı 35 derece gozukuyor. yoksa hic ugrasmayip değiştireyim mi hangi markayı tavsiye edersiniz? -
Eğer fanın milini yağlayabilirsen veya kontak spreyle o bölgeyi nemlendirebilirsen fanın eskisi gibi 8000Rpm çalışmaya devam eder.. 35c' de sorun çıkmaz.. Ama o fana bir bakım yap.. -
aynı kardiyografi gibi oldu. şu anda bir iniyor bir çıkıyor. hani filmlerde olur ya kalp atışlarını gösterir sonra hasta ölür falan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X