Şimdi Ara

Chopper TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maks 2000TL ye bir Chopper almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var işten hiç anlamıyorum

• 2000tl bütçe ile aldığın motorun alım satım işlemleri sigorta ücreti 200-300 civarı bir ek maliyet bunlarıda hesapla.
    2000tl bütçen varsa 150cc kuba, asya, falkon bunları taksitle sıfır alabilirsin, ayda 200 falan 12 ay,
    ikinci ellerde şu sıralar balansörlü olmadıkları için satılıyorlar, yeni çıkanları balansörlü
  • Teşekkürler tavsiyeniz için 2006 model 12.000de jinlun buldum 1500 gidip bakacağım çin malı belki ama iş gördüğünü biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eytiem

Teşekkürler tavsiyeniz için 2006 model 12.000de jinlun buldum 1500 gidip bakacağım çin malı belki ama iş gördüğünü biliyorum

Bende bakacağın modelin 250'liği var. 2009'dan beri bir fiil kullanırım. ufak tefek skıntı dışında canımı sıkmadı. Ancak bu aralar şanzımanında fln sıkıntı var. 150-200 tl fln sıkışmış araya :)

kısacası 12000 km alacağın motor.. 20bin'e kadar dikkatli olursan güzel güzel kullanırsın. Ancak benim sana tavsiyem yine de 2. el çin malı motor alma :)

İyi günler.
  • arkadaşlar merhaba.
    ben henüz motorsiklet kullanmamış ama ezeldendir motor merakı olan birisiyim. bugünlerde de kafaya koydum ve bütün vazgeçirme çabalarını kenara atarak bir motor almaya karar verdim :) tarz olarak da her zaman chopper daha çekici gelir.

sonuç olarak bu yönde araştırmalarıma başladım ve yeni başlayanlar için 250cc'nin ideal olduğu ve kısa çatallı bir motor almam gerektiği sonucuna ulaştım. bu yönde araştırmalara başladığımda da şöyle bir ikilemde kaldım, sizden de varsa önerileriniz bu yönde yardımlarınızı rica ediyorum :)

şimdi çok güvendiğim bir abim, beni çok güvendiği bir motorcuya gönderdi, dedi ki ikinci el al, bu adam sana öneriyorsa sağlamdır. gittim ve önerdiği motor şu : honda cmx rebel, 2001 model 25000km'de. fiyatı da 5500TL.
    sonra bir çok forumda, internet sitesinde kullanıcılarında şu öneri karşıma çıktı: regal raptor daytona 250 veya 350. 250'nn sıfırlarını 7500 civarı bulabiliyorum. 350'yi de az kullanılmış bir ikinci el 7000tl civarı bulunabilir.

şimdi avantajlar şöyle benim gözümde:
    honda bilindik marka, güvenilir. rebel kendini ispat etmiş. ikinci elleri bile 15 yıllık olmasına rağmen iyi para ediyor. başlangıç için daha küçük olması vb daha ideal.
    regal raptor ise daha büyük bir motor ki boyum da 1.90 olduğunu düşünürsek büyük olması sanırım avantaj. ve tabi ki daha yeni, 1-2 yaşında bir motor çok rahat bulunabilir.

dezavantaj:
    honda ok eski. motora iyi bakılmış tamam ama 12 yaşında ve ikinci eli yok. ayrıca küçük ve fazla yakabilir diyorlar.
    regal raptor'un en büyük dezavantajı ne kadar kullanıcı memnuniyeti de olsa çin malı olması. bir üretimin diğerini tutmama olasılığı ve belki de servis sorunları.

Bu ikilemde kalmış vaziyetteyim arkadaşlar. bana yardımcı olabilirseniz sevinrim. görüşlerinizi bekliyorum bu iki modelle sınırlı olmak zorunda da değil tabi ki.
    şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.