CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediye bütçesi ve borçlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüzün, “15 yıldır, 20 yıldır iktidarda olan AKP’li ve MHP’li Belediyelere hiçbir işlem yapılmamış, tahsilat konusunda hiçbir girişimde bulunulmamış, iştiraklerine ve belediyesine herhangi bir icra işlemi başlatılmamış ama belediyeler CHP'ye geçince maalesef bu ucube Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi özellikle CHP'li belediyelere haciz ve tahsilat işlemine başlamıştır” dedi. Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, bütçe dağılımına ilişkin, "Öncelikle, belediyenin bütçe dağılımından bahsetmek istiyorum. Ocak ayında, bizim belediyede olmadığımız 70 günlük süreçten başlamak istiyorum. İller Bankası'ndan gelen gelir, 44 milyon TL’imiş. Bu süreçte toplam maaş ödemesi ise, benim görevime başlamamdan hemen sonra, 21 milyon TL olarak ödenmiş. Ancak son dönemde, Ağustos ayında İller Bankası'ndan gelen rakam en son Ağustos ayında 22 milyon TL, ödenen maaş ise 30 milyon TL civarında. Peki, bu neden böyle? Çünkü biliyorsunuz, belediyenin mali dengesi ciddi şekilde sarsıldı. Bu 70 günlük süreçte, yönetenler belediyenin gelir-gider dengesini önemli ölçüde bozmuş durumda. İşçilere yüzde 100 zam yapıldı. Emekçinin her zaman yanındayız, bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Ancak, belediyenin gelir-gider tablosu açısından bu durum dengesizliğe neden oldu ve biz de bu konuda zorlanıyoruz" diye konuştu. T24 |
CHP Bilecik Milletvekili Tüzün: Özellikle CHP'li belediyelere haciz ve tahsilat işlemi başlamıştır'
-
-
Yine mi mağdur bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az yiyin de para kalsın ödemelere..
Borçların çoğunu yapan ve senin hep desteklediğin akpli belediyeler dedin herhalde.
-
Babanın malımıda belediye işçilerine %100 zammı yapıyon çöp toplayan 70.000 tl mi kazanır be, allah hepinizi bildiği gibi yapsın.
Özellikle chp li belediyelerde işçi maaşı,özel sektör mühendis maaşı kadar oldu ödeyin iyi olmuş size, özel sektördeki torpilsiz işçinin canı patlıcanmı.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2024; 22:7:29 > -
CHP'li Beylikdüzü belediyesinde en düşük işçi maaşı 65 bin TL.
Yiyin efendiler yiyin, bizden aldığınız vergilerimizi belediyeye doldurduğunuz yandaşlarınıza yedirin ama AKP'de megri megri değil mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ağustos 2024; 22:7:33 >
Akp li belediyelere haciz gitsin hele, o memurlar direkt chpli belediyelerin olduğu yere atanır
-
Matematikleri seninki kadar kötüymüş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne olacaktı ? Veya Ne olmalı bu CHP'li isimler ne bekliyordu ?
CHP iktidar oldu bizim borçlar tahsil edilmesin bize gökten para yağsın bizde oturduğumuz yerde iş yapalım flan mı sanıyorlardı ?
Devlette devamlılık diye bir şey vardır. Ama CHP her zaman bir şikayet her zaman bir ağlaşama derdinde.
Yarın öbürgün kazara İktidar olsalar ama abi borçları istiyorlar bizden mi diyecekler ? EKonomi kötü durun CHP düzeltene kadar almayalım mı diyecek sanıyorlar insanlar borçlarını !
-
Evet şaşırtmadı, 0zkank. bunu da savundu.
Azıcık kaliteli muhalefet ya.
Bakalım, ne zaman gerçekten forumdan ban yiyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 26 Ağustos 2024; 22:37:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim buarsı el değiştirdi birinci ağız safkan chp lilerden duyuyorum ne chp yandaşı,hdp lileri dolduruyorlarmış belediyeye tamamen bunlar gelirse tamamen batının usa nın uşaklığına dönücez her yerden işgal ediliyoruz sonumuz iyi değil.
bizim burada kürt çok olsa diyecem azınlıkta göçmen,karadenizli,boşnak,arnavut ilçesi hdp li ne alaka resmen proje hdp nin oyu bizim burada dip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 2:14:36 > -
Trol ifşa konusu...
-
"Öncelikle, belediyenin bütçe dağılımından bahsetmek istiyorum. Ocak ayında, bizim belediyede olmadığımız 70 günlük süreçten başlamak istiyorum. İller Bankası'ndan gelen gelir, 44 milyon TL’imiş. Bu süreçte toplam maaş ödemesi ise, benim görevime başlamamdan hemen sonra, 21 milyon TL olarak ödenmiş. Ancak son dönemde, Ağustos ayında İller Bankası'ndan gelen rakam en son Ağustos ayında 22 milyon TL, ödenen maaş ise 30 milyon TL civarında. Peki, bu neden böyle? Çünkü biliyorsunuz, belediyenin mali dengesi ciddi şekilde sarsıldı. Bu 70 günlük süreçte, yönetenler belediyenin gelir-gider dengesini önemli ölçüde bozmuş durumda. İşçilere yüzde 100 zam yapıldı. Emekçinin her zaman yanındayız, bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Ancak, belediyenin gelir-gider tablosu açısından bu durum dengesizliğe neden oldu ve biz de bu konuda zorlanıyoruz"
Bu hanımefendi 2022 den beri zaten vekaleten başkan değil miydi ?
-
Hem borçlarını ödemiyorlar hem de atarlanıyorlar.
Chp bu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Az yiyin de para kalsın ödemelere..
|
Babanın malımıda belediye işçilerine %100 zammı yapıyon çöp toplayan 70.000 tl mi kazanır be, allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Özellikle chp li belediyelerde işçi maaşı,özel sektör mühendis maaşı kadar oldu ödeyin iyi olmuş size, özel sektördeki torpilsiz işçinin canı patlıcanmı.? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X