Esenyurt Hadisesinden sonra ilk çatlaklar geldi. Eski Hatay büyükşehir belediye başkanı "CHP DEM'Lenmekle meşgul" açıklaması sonrası kesin ihraç talebiyle disipline sevki istendi. Twitterda gördüm bir chp pm üyesi bir sonraki toplantıda Tanju özcanında ihraç edilmesini isticem gibi bir açıklama yapmıştı. Şimdilik düşüncem sözde milliyetçi mansur tanju kadar kesin konuşmaz ancak tanjununda içini içine çeker bu olaylar . Birde en son hamleyi burcu köksal üzerinde oynayıp mansurada iyi gözdağı verirler diye düşünüyorum. Muharrem ince ve ümit özdağ tayfasıda adaylıklar ittifaklar romantizmi peşinde. |
CHP'De Dem Parti açıklamaları sonrası Kazan Kaynıyor ; Lütfü savaşa İhraç , Tanju Özcan Radarda
-
-
konu dem parti değil.
muhalefete düşman hukuku uygulanması.
sabah 5 te adamın karısını itekleyip yatak odasına girmek nedir?
Buna herkes tepki vermeli.
yoksa yarın sizin de yatak odanıza girerler.
-
CHP tam komedi parti olmaya devam ediyor. Lafa geldimi biz eleştiriye açığız bizi eleştirebilirsiniz biz herkesi dinleriz diyorlar. En ufak eleştiride adamı harcıyorlar hemen. Kesin İhraç istemiyle birde disipline sevk etmişler. Her türlü kovacaklar Lütfü Savaş'ı demek ki.
Lütfü Savaş'a da yazık ettiler bu arada. Adam Hatay'ı kazanacak iken ne yaptılar ettiler zorla adama kaybettirdiler o süreçte. Gerek adaylığını çektik çekiyoz aldık alıyoz yok aday oldu olmadı üstüne TİP ile anlaşmamaları bile bile göre göre Gökhan Zan'a bazı söylemler iftiralar ve onun adaylıktan çekilmemesi bu iftiralara boyun eymeyecem deyip seçimi AKP'ye hediye ettirdiler o dönemde.
Tabii CHP'nin yönetim kadrosu yaptığı yanlışları halen daha görmüyor. Toplumu okuyamıyorlar. Bu açıklamaya eminim ki Tanju Özcan'da Afyan Belediye başkanıda hatta Mansur Yavaş'ta sonuna kadar katılıyordur. Ama partide aktif görevde olduklarına YAZAMAZLAR.
Tabii CHP'nin gücüde görevde olanları almaya yetmeyeceği için kelle almaları gerekiyordu. Onlarda Eski Hatay Büyük şehir belediye başkanını gözlerine kestirmişler anlaşılan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Kasım 2024; 2:6:42 >
-
Bu ülkeye aidiyet hissedenlerin anında kellesini koparırlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X