Şimdi Ara

CHP Den Ümit Özdağa,Senin Topraklarda İle İlgili Endişesin Varsa Bahçelinin Elini Öpmicektin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Senin topraklarımızla ilgili endişen varsa, düne kadar elini öpüp peşinden gittiğin Devlet Bahçeli'ye gideceksin.

CHP'nin vereceği bir santim toprak yok."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 22 Ekim 2024; 17:56:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen boş bir açıklama. Ümit hoca her zaman milliyetçi olmuştur, bir zamanlar birileri milliyetçi göründüyse bunun suçlusu Ümit ÖZDAĞ değildir. Herkes iki oy için malum partinin peşine düşmüş, ne desem bilemedim. Bundan sonra tek yol ZAFER'dir. Bu partinin çıkardığı adaya da oy verilmez.

• chp'nin savunmasını bir akpli destekliyorsa. durumun vahamiyetini anlayın :)

bahçeli zamanında apoya ip atmıştı ... ben de inanmıştım. taaki bir kürdinin bu ülkücülüğü türettiğini öğrendiğim ana kadar ben de bahçeli ve partisine destek veriyordum. ilk defa mhp'ye oy attım. ama şimdi günahımı vermem.

o zaman ben de mi el öptüm de şimdi chp ve mhp'nin apo övmesine ses çıkarmıycam?

diyorum ya!

chp'yi bir akpli savunuyorsa düşünün derim.

• 2023 seçimlerinde tıpış tıpış Özdağ'ın kapısına gidip onun desteğini alabilmek için Özdağ'ın hazırladığı metne imza koyan kimdi?

İçişleri bakanlığı vaat eden kimdi?

Ortalıkta bozkurt bayrakları ile dolananlar kimdi?

Görüldüğü üzere malumlar ve Y-CHP beraber Türk devletini ve Türk milletini tasfiye etmeye karar vermişler.Bunun içinde karşılarına kim çıkarsa ortaklaşa saldıracaklar gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 22 Ekim 2024; 18:38:5 >
  • Madem bu ülkede kürt sorunu veya terör sorununun çözüm adresi MECLİS.

Mecliste olan partiler konuşmalı sadece.

Zafer partisi mecliste mi ? DEĞİL

Kaç milletvekili var Zafer Partisinin ! ( SIFIR )

Ama konuşmaya geldimi çok konuşuyor sanki karşılığı varmış gibi.. CHP'nin bu cevabıda baya sağlam olmuş.

• Malum kişi meclis demiş... Mecliste ne çözeceksin merak ediyorum. Özerlik sonra bağımsızlık isteyen, hatta Adana Mersin gibi yerlere de göz diken terör örgütüyle nasıl bir çözüm bulacaksın merak konusu. pkk denilen terör örgütüyle zamanında bir süreç yapmıştın , sonucu da çok acı oldu. Hatırlamıyorsam hatırlatıyım. Şehirlere silahlarla dolduruldu, malum partinin belediyeleri de bu teröristlere çalıştı. Yanlış hatırlamıyorsam da 600 şehidimiz vardı.
    Demokratik açılım vs. gibi şeylerle pkk denilen terör örgütü silah bırakmaz daha güçlenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.