Şimdi Ara

Chp iktidar olursa sığınmacı istilası son bulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta İmamoğlu olmak üzere chp bu konuda hiç güven vermiyor çünkü. Benim oy verdiğim partiden şuan için tek beklentim Türkiyenin işgalinin son bulması ve tüm çöplerin sınır dışı edilmesidir. Eğer bunu yapmayacaksa başta akp olmuş chp olmuş hiç farketmez. Süreyya hanımın muhteşem değişimi olmuş olur benim için. Vatan işgal altındayken yemişim ekonomisini.

• Sığınmacı istilası ne zaman son bulur?

Zafer gibi bir parti çıkıp yüzde 10 alıp meclise girerse o gün son bulur. Onun dışında herkes o sığınmacıların oyunun peşinde koşacağı için sizin ne dediğinin gelecekte hiçbir önemi kalmayacak.

Türkiye sığınmacı konusunu umursanmadığını tüm siyasi partilere gösterdi.

AKP entegrasyonu savunuyor oyunu aldı.
    CHP entegrasyonu savunuyor oyunu aldı.

Siz ugandalı, bamfladeşli, suriyelili, Cibuti'li adamla ne halt yerseniz yeyin ne sıkıntı cekerseniz çekin adamların niye umrumda olsun? Çünkü sandıkta mülteci kardeşlerimizden bir sorununuz olmadığını deklare ettiniz ve bu herifler oy deposu, siz partniz ne halt yerse yesin Akpliler, Chpliler zaten zombi gibi oy vermeye devam edeceksiniz dolayısıyla önemli olan sizin oyunuz değil, mültecinin oyu.

Türkiyede mülteci sorunu çok daha kötüye gidecek ve ulus devlet yapısı dağılacak. Türkiye kozmopolit bir yapıya bürndüğünde yani Ortadoğu un ve Afrika In ve orta Asya In birleşmiş milletleri oldugumguz da bu ülkeye insanların gönül bagı kalmadığında artık nasıl ayakta duracagız bunun yanıtını aramak zorundayız. Yoksa ülke çözecektir çünkü burası artık bir vatan değil şirket gib birsey millet oara kazanmaya geliyor bunun dışında daha derin bir bagı yok kimsenin bu ülkeyle.
  • Chp iktidara gelene kadar filistinli din kardeşlerimiz de katılmış olur bize. Hadi diyelim chp'nin veya imamoğlunun gönlü de var göndermekte, nereye gönderecek ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %0 bir ihtimal sığınmıcalar abd nin emriyle geldi abd nin emriylede gider.

ilk önce bağımsız ve çelik gibi güçlü olman gerekiyor bir yaptırımla twittle zortingen olan ülkesin.

yeni gelen yapının batıcı natocu abd ci olucağı %100 bir ihtimal görevin natonun sınır güvenliği ab nin huzuru ve refahı mülteci deposu olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Nisan 2024; 20:28:43 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

İstedikten sonra öyle bir gönderir ki. Ama maalesef muhalefette de öyle bir istek göremiyorum. Bu konuyu dert ediyorlarmış gibi görünmüyor.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Kapıları açmazlarsa oy vermeyiz biz de, paşa paşa erbakan'a veririm valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben vaad sırasında bunu ilk sıraya yazana 28 de oyumu verecem ama öyle 10 kişilik heyetle suriyeli esnaf gezip seni gönderecez falan diye şova oy vermem ben

aylarca bunun çalışmasını yapmış gerekirse akademisyenlerden yardım almış esadla avrupayla görüşmüş raporunu hazırlamış takvimini yöntemini belirlemiş şekilde çıkıp vaad olarak sunacaklar bana

nereye nasıl ne zaman gönderiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 12 Nisan 2024; 20:46:26 >
  • istilayı geçti artık

önceki bayramlarda da istanbulun çeşitli bölgeleri kalabalıktı ama bu seneki haddinden fazla kalabalık vardı normal değil bu elini kolunu sallayan içeri girmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan ki İktidar partisi halkina kulak tikamis durumda CHP belkide halkın şikayetlerini dinleyecektir CHP meclisinde ses çıkaran ulusalcılar olabilir. Fakat İmamoğlu banada güvenmiyor Türklük kelimesi İmamoğlunun ağzında fazla duymuyorum. CHP İktidara gelebilmesi için Milliyetçi bir parti ittafiğına desteği var geçen sene bunu İyi Parti sağlıyordu. Belki bu sefer Zafer Partisinin kapısını çalacaklardir veya yine yeni İyi Parti yonetimi ile anlayasacaklardir. Milliyetçi ittifak ortakları belki CHP ye baskı uygulayabilir.Hatirlayin geçen sene Kılıçdaroğlu 2.tur da Zafer Partisinin kapısına gitti ardından söylemleri 180 derece değiştirdi Mülteciler hepsi gönderilecek dedi.

Şuan ki Hükümet de multecilerin gitme ihtimali asıl hiç yok CHP İktidara gelirse en kötü tüm afganlari Pakistanlı ları yollarlar ve sınırı korurlar çünkü AB ve ABD nin bu kaçak Afganlarla bağı desteği yok istese bunların hepsini yollayabilir.Ama şuan ki hükümet bunlara bile taviz gösteriyor nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Akpli olduğunu bu kadar belli etme

• Sığınmacı istilası ne zaman son bulur?

Zafer gibi bir parti çıkıp yüzde 10 alıp meclise girerse o gün son bulur. Onun dışında herkes o sığınmacıların oyunun peşinde koşacağı için sizin ne dediğinin gelecekte hiçbir önemi kalmayacak.

Türkiye sığınmacı konusunu umursanmadığını tüm siyasi partilere gösterdi.

AKP entegrasyonu savunuyor oyunu aldı.
    CHP entegrasyonu savunuyor oyunu aldı.

Siz ugandalı, bamfladeşli, suriyelili, Cibuti'li adamla ne halt yerseniz yeyin ne sıkıntı cekerseniz çekin adamların niye umrumda olsun? Çünkü sandıkta mülteci kardeşlerimizden bir sorununuz olmadığını deklare ettiniz ve bu herifler oy deposu, siz partniz ne halt yerse yesin Akpliler, Chpliler zaten zombi gibi oy vermeye devam edeceksiniz dolayısıyla önemli olan sizin oyunuz değil, mültecinin oyu.

Türkiyede mülteci sorunu çok daha kötüye gidecek ve ulus devlet yapısı dağılacak. Türkiye kozmopolit bir yapıya bürndüğünde yani Ortadoğu un ve Afrika In ve orta Asya In birleşmiş milletleri oldugumguz da bu ülkeye insanların gönül bagı kalmadığında artık nasıl ayakta duracagız bunun yanıtını aramak zorundayız. Yoksa ülke çözecektir çünkü burası artık bir vatan değil şirket gib birsey millet oara kazanmaya geliyor bunun dışında daha derin bir bagı yok kimsenin bu ülkeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Nisan 2024; 21:17:30 >

• YOOK

• CHP'nin önümüzdeki süreçte bir Tüzük kurultayı olacak. O dönemde parti politikları ve söylemleri şekillenir heralde.

Ondan sonra görecez biz CHP göçmenler için diyecek ne sunacan. Veya Osman Kavala veya Selahattin Demirtaş için ne diyecek. Kürt sorunu için ne diyecek İç dış politik konularda neler sunacaklar ondan sonra belirlenir.

ABD'ye ne diyorlar İsrail'e Rusya'ya ne mesaj veriyorlar orada şekillenecek.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Kapıları aç geçici olanlara 3 ay süre içinde ülkeyi terketmelerini söyle. Kaçakları şutlamak için orduyu kullan ülke 3 ay içinde ayarlarına döner.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.