Şimdi Ara

CHP'li aday: Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediye'sinin kapıları DEM Parti hariç herkese açık olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 📢 CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal:

💬 "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediye'sinin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak"

💬 "AKP'nin adayı bunu söyleyemez, onlar ancak yaygara koparıp kapalı kapılar ardında pazarlık yaparlar"

T24 (@t24comtr) on Xtwitter
    📢 CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal: 💬 "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediye'sinin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" 💬 "AKP'nin adayı bunu söyleyemez, onlar ancak yaygara koparıp kapalı kapılar ardında pazarlık yaparlar"
    https://twitter.com/t24comtr/status/1765358578762649732?t=SQFzBKpScQWNYW9h5wJqfQ&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar nasıl sözler böyle :)

Aman DEM parti duymasın. Sonra el etek öpmekte kurtarmayabilir.

Not: Bu arada Afyonkarahisar'da AKP+MHP oyları yüzde 65-70 lerde kazanamıyacğaını bildiğine milliyetçi söylemler yapıyor anlaşıan. Ama bir iki güne özür diletirler dedi dersiniz.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Özgür Özel, Burcu Köksal'ın açıklamasını düzeltti: "Sürçülisan olmuş, benden düzeltmemi istedi. Bizim belediyelerimizin kapısı tüm siyasi partilere açıktır."

Etkili Haber (@etkilihaber) on Xtwitter
    Özgür Özel, Burcu Köksal'ın açıklamasını düzeltti: "Sürçülisan olmuş, benden düzeltmemi istedi. Bizim belediyelerimizin kapısı tüm siyasi partilere açıktır."
    https://twitter.com/i/status/1765407457097224579
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Tam tahmin ettiğim gibi :D Korku adama neler yaptırıyor. Genel başkana özür dilettirirler işte böyle ...

Hele bir dilemesi özür. Off off kos koca CHP yönetimi ne hallere düştü ya. DEM parti korkusu adama neler yaptırıyor gerçekten ben üzüldüm onun adına.

Not: Burcu Köksal'ın CV'si ne baktımda Avukat kendisi 2007 den beri CHP içersinide ( Ulusalcı kanattan olabilir Baykal döneminde gelmiş. ) 4 dönemdir CHP milletvekili. Şaşırma veya yanlış konuşma değil bence yaptığı gayet bile isteye içinden gelerek söylenmiş bişey. Kendisi düzeltmeyip CHP genel başkanının onun ağızından düzeltmeside iyice komedi oldu. Madem yanlış konuştu bırakın Belediyebaşkanı adayı düzeltsin !!!

Not2: Bu arada takipte kalın 1 Nisan'a kadar Burcu Köksal partiden ihraç edilmez veya görevden alınmazsa iyidir. Çünkü baya içten ciğerden söylüyordu DEM partiyi sokmayacam belediyeye diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Mart 2024; 19:30:5 >

• Dersim diye bir yer var mı?

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Yok.

• Hocam bu kadın hep böyleydi. Mecliste ki konuşmaları var. Orda da sert bir şekilde konuşuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dem parti legal bir parti olduğu için yanlış söylem. Hem Hüdapar, YRP gibi partiler de demokrasi için tehtit. Şov yapmış.

• TV100'de bunu tartışıyorlar. Barış Yarkadaş demeç almış ve ben SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM DEMİŞ !

Nasıl bir iş bu :D CHP genel başkanı sanki özür dilemiş gibi özür diledi birde binlerce insanın önünde ? Ama ben Belediyeyi kazanırsam kesinlike DEM partililer ile belediyeyi yönetmiyecem ve belediyenin kapısından içeriye sokmayacam diyor halen daha...

Olaylar olaylar anlayacğaınız.

Not: Burcu Köksal'ın Twitter adresinede baktım en ufak bir geri adım veya özür yok ! Özgür Özel kendi kafasına göre özür diliyor anlaşılan. CHP genel başkanı ancak bu kadar kötü duruma düşürülebilir.

5 dk önce Yeni bir açıklama yapmış ve ben DEM partililer ile yönetmeyecem diyor halen daha belediyeyi. Videoyuda koymuş tekrar.

BURCU KÖKSAL (@Av_Burcu03) on Xtwitter
    Ben Suriyeliler amasız fakatsız lakinsiz Afyonkarahisar’dan göndereceğim diyorum, Akp mevcut işçileri çıkaracak pkk’lıları işe alacak diyorlar, ben emeklilere 4 ay doğalgaz ve Afjet konusunda destek vereceğim diyorum, belediyeyi dem’lilerle yönetecek diyorlar, rantsal dönüşüm…
    https://twitter.com/Av_Burcu03/status/1765448669791146492

Dem kanka kızmıştır o yüzden apar topar açıklama yapmış

Belediye başkanı adayı genel başkandan daha delikanlı

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Helal olsun ama kadın gerçekten güzel konuşuyor.

1 tane DEM'li belediye meclisinede sokmam belediyenin kapısından da diyor. Helal olsun CHP şöyle olsun canımı yesin. Ama 3-5 oy için taviz veren DEM parti güzelleyen CHP oldumu oy gelmiyor işte halktan bunu halen daha göremiyorlar.

Not: Afyon aslında AKP-MHP'nin yüde 60 lar ile kazandığı bir şehir. Bak gör bu söylemlere devam ederse CHP'li bile olsa bu hanımefendi orayı kazanırsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Mart 2024; 22:8:52 >

Hocam bu kadının sosyal medyada konuşmalarına denk geliyorum. Bu kadının meclis konuşmalarıda böyle. Bugüne özel böyle konuşmamış. Bu kadın böyle milliyetçi söylemlerde bulunurdu. Zaten CHP'de Tanju Özcan ile bu kadın kaldı. Onun dışındakilerin hepsi bölücü DEM'in baronları.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Tanju Özcan o sayede BOLU'da belediye başkanı kalıyor zaten. Hatta yüzde 30 lar ile aldığı BOLU'da oy oranını 2 katlayacak bu gidişle.

Yoksa normal bir CHP'li gibi davransa 3. parti olur Bolu'da. Adam HDP'ye kına göndermiş birisi alın partiden ihraç edildim diye. Ayrıca hiç bir zaman eleştirisinde geri durmuyor lafını her fırsaatta söylüyor DEM parti için.

Hocam normalde Afyon'da CHP'nin oyu %20'yi geçmiyor. Hatta belediye seçimlerinde daha düşük oluyor ma kadının bu çıkışı, ona artı yazar. Hiç oy vermeyi düşünmeyen bile bu kadına oy verebilir. Seçilirse şaşırmam. Çünkü Afyon Konya gibi bir yer değil. Bu kadına helal olsun. Zaten CHP'nin üst düzey yöneticileri bu kadın gibi konuşmadığı 22 senedir kaybediyor.

• Helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki hala chp nin icinde duzgun insanlar kalmis

• CHP içerisinde ki siyasetçiler böyle olmalı. Terör örgütüne sempati duyan yardım ve yataklık eden her kişi veya kurumun karşısında olmalılar.

• "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık"

• Helal olsun kadına , chpde azda olsa Atatürkçü vatansever kalmış.

Bizim bedelli imamyanda kendisini tehdit etmeye başlamışş. pkklılara yaranacağım diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.