Hangi parti milliyetçi? Adında Milliyetçi geçen ancak dolarları bir güzel bozduran parti mi? Yasaklı madde ticaretini söylemeyim bile |
Chp'liler neden milliyetçiliğe bu kadar düşman? (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunların milliyetçilik anlayışı farklı hocam. Söylediğiniz 2 ismede sempatim yok ancak yaptıkları ortada. Napmış bu chpliler devletin, milletin kurumlarını mı özelleştirmişler? yabancılara mı satmışlarda milliyetçi değiller? Atatürkün milliyetçiliğiyle bu kişileri arasında 1 tane ortak yön yok. Bizim milletimizin bayramları belli 30 Ağustosu engelleyenlerde belli.
-
Hem CHP li hem TKP li hemde milliyetçi biri olarak sksbssnsj CHP de milliyetçilik düşüncesi baskın değil doğrudur ancak yapılmayacak birşey değil milliyetçi olmak kişisel birşey partisel değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ülkede milliyetçilik yok ondandır.
-
Kasetle başa gelen zat oy için tüm parti ideolojilerini hiç etti de ondan...
-
Chp li değilim ama hayatta MHP yi sevmez chp liler yıllardır öyledir. Aslında chpibdegilim ama chp kendinden başka kimseyi sevmez Atatürk yeni parti kursun onuda sevmezler. Değişikler chp li değilim ama Deniz baykala 2 defa oy vermiş birisiyim tahmin edin kac yaşındayım.
Irkçılık harici milletçiliğe karşı olduklarını düşünmüyorum çoğunun. Her görüşte aşırıcıların olması başka bir olay.
Soru x neden milliyetçi değil
Cevaplar ama y'de zamanında şöyle yaptı. z'de değil.
Adam y ve z'ye milliyetçidir diye birşey dememiş zaten.
Forumda tartışma kültürü bitmiş particilik baş göstermiş.
-
İşte bu soruya adamakıllı cevap veremiyorlar. Her eleştireni ak troll sanıyorlar. Sorunun cevabını ben vereyim: Kör birer fanatik oldukları için tepki gösterenlere AKP'li diyorlar. O taraftan farkları yok, lacivertleri sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mhp dediğin zamanında komando kampları organize eden, bir çok karanlık işler çeviren, grev kırıcılığı, sendikacı, işçi dövme vb. yapan parti değil mi? günahım kadar sevmem. insan sevmeyen hiç bir partiyi sevmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Eylül 2020; 0:52:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sağcı sendika icat edenlerin ne gadder milliyetçi olduğunu, bir o kadar da emekten nefret ettiğini izliyoruz. buraya yazanların büyük çoğunluğu da maaş karşılığı çalışanlar ha! komiksiniz aşırı derecede.
Partimi var hocam yasaklar bitince gelirim partiye
Para aşkı dedim mi akpliler ve siyasi islamcılar açık ara dünya şampiyonudur.
Zaten Türkiyede yaşayıp para aşkı olan birinin chpye yanaşması/chpli olması için mal olması gerekir. Bazı belediyeler hariç tüm para (ülkenin %95i gibi) akp etrafında dönüyor. Bu ortamda paragöz adamın chpye gitmesi kadar büyük salaklık olamazdı.
Nasıl bir zihniyet adam sana soruyor niye boyle diıyor sen diyon o neden myle çocukmusun acepp
"x mi bizden milliyetçi y mi bizden milliyetçi, bla bla kafatasçılık" demekle "kim yönetecek, x'de liderlik vasfı yok bir kere" demek arasında hiçbir fark yok. İkisi de memnun değil ama tuttuğun takım hata yapar da üzerine alınır daha bir haşin savunursun ya, heh aynı mantık.
El cevap: CHP'liler milliyetçiliğe düşman değiller. Nasıl bir milletin içinde bin bir fikirde insan varsa aynı şekilde bir partiyi destekleyenler arasında da bin bir fikirde insan vardır.
Milliyetçilik göreceli bir kavrama dönüşmüş bir durumda. CHP Sosyalist Enternasyonel organizasyonu üyesi. Enternasyonel olan milliyetçi olabilir mi? Mümkün mü? Mümkün! Artık siyahla beyaz kalmadı dünyada.
Bir kimseyi Canan Kaftancıoğlu'nun kurucu terörist Sakine Cansız için mızıldanması, dayanılmaz derecede rahatsız ederken başka bir kimseyi zerre rahatsız etmeyebiliyor. Ve bu insanlar aynı partinin taraftarları. Bu iki milliyetçilik aynı kefeye konabilir mi? Ama CHP'liler dediğimizde, küme bu iki insanı da kapsıyor.
Geçmişte bir partiyi destekliyordum, artık desteklemiyorum/destekleyemiyorum. CHP partisini emanet etmediği kişiye ülkeyi emanet etmemizi istedi, yüzde x ve yüzde y milliyetçiler tamam dedik. CHP ve diğer muhalifler gelin bu şehri alalım dediler, yüzde x ve yüzde y milliyetçiler tamam dedik.
Mesele kim daha milliyetçi kavgası değil, mesele Anadolu'da birbirini boğazlarken 74'de Kıbrıs'ta düşmana beraber direnebilen insanlar gibi milliyetçi olabilmek.
Milliyetçiliğimizi, milletimizi ayaklar altına alanların destekçileri şimdi en milliyetçiler oldular ve milliyetçiliği klavyeden "vur vur inlesin" şovları yapmak sanıyorlar.
-
Tank fabrikası araplara satılırken sesi çıkmayan milliyetçileri çok severiz halbuki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chp nin azımsanmayacak bir seçmenini kürtler oluşturuyor dolayısı ile burada bir hdp yakınlığı oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihMeteBen Arap milliyetçiliğinden bahsetmedim zaten. Akp'lilerin Arap milliyetçiliğini savunması beni alakadar etmez. Ama Chp'liler de Türk milliyetçiliği yerine Kürt milliyetçiliğini savunuyor. Ben bundan bahsediyorum.
Alıntıları GösterBen chp liyim, Kürt milliyetçiliği diye bir şeyide savunmuyorum aslanım. Kürt milliyetçiliğini savunan adam BOP' a destek verip, adını ağzıma almak istemediğim şerefsizin kardeşini TRT ye cıkardı bilene.
-
Ya arkadaş anlamadım gitti.
Neden CHP kürt milliyetçisi falan diye suçlarsın, çamur atarsın?
Mantığını yanına alda düşün bakam, Kürtlerin yoğun olduğu bölgelerin oy sonuçlarına bak. Sence CHP böyle şeylerin peşinde olsa o oy sonuçları oyle olurmu.(AKP genelde oralarda üstün. HDP den bile :D )
Sen ve senin gibi tiplerin tek yaptıkları chp ye çamur atmak. Ardında en ufak kanıtı olmayan basit düşünceler ile atıp tutmak.
Blok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 4 Eylül 2020; 10:3:6 > -
chp nin eskiden beri özellikle 80 den sonra yamuk bir kanadı var. Bu kanat ara ara chp de etkin olur şimdiki gibi ve Atatürk mezardan kalkıp gelse yapacağınız işi deyip tekrar geri yatar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X