Şimdi Ara

CHP Mersin Milletvekili: CHP nin DEM'e ihtiyacı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla tanınan Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Özgür Özel'i parti toplantısında çok sert bir dille uyardı ve aralarında tartışma çıktı.

"YANINIZDAKİNE SORUN"

CHP'li Çakır, Genel Başkan Özgür Özel'in Esenyurt'ta topladığı kalabalığın cılız kaldığını savundu ve Özgür Özel'in yanında duran Ali Mahir Başarır'ı göstererek "Yanınızdakine sorun. Ben sizin Esenyurt'ta topladığını kalabalığın 2 katını toplarım." dedi.CHP'nin DEM ile yakınlaşmasını da eleştiren Hasan Ufuk Çakır, "29 Ekim'i kutlamayanları, bayrağımızı asmaya imtina etmeyenleri, Atatürk'ün kurduğu partinin otobüsünün üstüne çıkaramazsınız. CHP'nin DEM'e ihtiyacı yok. Helale haram katıyorsunuz. Ben Ahmet Özer'i Mersin'den tanırım. Bana ötesini sormayın." dedi.

EKREM İMAMOĞLU RAHATSIZLIĞI

Esenyurt Belediyesi'ne kayyum atanmasıyla birlikte başlayan süreçte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı açıklamalar da CHP Genel Merkezi'nde rahatsızlığa neden oldu.

Konuyla ilgili uyarıları yapan isim CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır oldu.

CHP'li Başarır, Ekrem İmamoğlu'nun 'genel başkan gibi' konuşmaya başladığından rahatsız olduğunu dile getirdi.

Parti içerisinde bazı milletvekillerinin de Ekrem İmamoğlu'nun sadece bir belediye başkanı olduğunu unutmaması gerektiğini düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP gerçekten nasıl bir parti oldu böyle. Aktif görevdeki bir vekil neler söylüyor genel merkeze genel başkana öyle.

Adamlar mitng yapıyor herkes gelecek diyor partinin yüzde 70'i gelmiyor :D Partilileri geçtim HALK GELMİYOR. Gelmeyenler birde ne gidecem diye açıklamalar yapabiliyor :D

Mersin Milletvekili ben tek başına bunun 2 katını toplardım diye genel merkeze laf çarpıyor olara bak  

Üstüne ben Ahmet Özer'i Mersin'den tanırım gerisini sormayın lafıda ağır bir laf ! Ama genel merkez inatla körlemesine Ahmet Özer Savunmaya devam edecek anlaşılan.

Ve Bu vekilin dediği gibi Helale Haram katmaya devam edecekler anlaşılan.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Chp'de her zaman cokseslilik vardı. Akp'den Erdoğan'ı çıkar geriye hicbirsey kalmaz. Fakat Chp'de pekcok lider adayı bulunuyor.

Sana şunu soruyorum Erdoğan gidince Akp tabela partisine dönecek ki dönmeyecek mi çünkü kartide lafının ağırlığı olan 1 tane adam kalmadı. Hepsi kul köle gibi.

• Erdoğan için yatıp kalkan bir kitlesi yok diye eleştriyor CHP'yi. Siz ne adamsınız yaa. Çobanına körü körüne bağlı koyun sürüsü istiyosunuz sürekli. Başka yöntemleri kabul edemiyorsunuz.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bu çok seslilik DEĞİL Kİ !

Bu kakafoni oluyor. Bir parti daha şimdiden hiç bir kararı alamıyor sabah akşam kavda dövüş var. Yarın öbürgün kazara iktidar olsa nasıl karar alacak nasıl ülke yönetecek bu parti ?

Kıytırık bir olayda bir bir sürü ses çıkıyor herkes farklı telden çalıyor.

• Ağzını açtı diye partiden atılanların, lidere alternstif olmasın diye aklı çalışan herkesin kovulduğu ve malumun alternatifsizleştirildiği AKP türü diktatörlük yönetimine nasıl alışmış nasıl özümsemişlerse CHP’deki çok sesliliği güçsüzlük sanıyorlar.

Oğlum asıl normal olan CHP zaten. Tüm dünyada bu böyle. Alışmışsınız diktatörlüğe, ağzını açanın ağzına vurmaya şaşırmanız bu yüzden. Tabi ki konuşacak İmamoğlu. Birilerinin sözüm ona dünya liderini 3 kez üst üste yenen adam konuşmayacak da ben mi konuşacağın 😂

• Ak Parti'ye alternatif yok, sonra Ak Parti'ye oy verince de millete koyun diyorlar, kime verelim şu her gün birbiriyle kavga eden, her kafadan bir ses çıkan, herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı dağınık bitik CHP'ye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Kasım 2024; 18:30:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.