|
Bildirim
|
Yoo ondan değil, beni kim daha iyi soyar diye oy atıyorlar
|
Haklı.
Siz demiyor muydunuz 3. havalimanı açılınca merkez biz olacağız Alamanya bizi kıskanacak her uçak her yolcu bize gelecek diye Kendinizle çelişiyorsunuz |
İşte bu yüzden bu millet asla bu insanları iktidara getirmiyor ve getirmeyecekte.
|
Hatlar karisti galiba Bunu demek istiyordun.
https://www.youtube.com/watch?v=0UadGDmDljM&feature=youtu.be |
Para karşılığı çalışan trolleri ciddiye almayın. İlgilenmeyin, üstleri bakarlar birşeye yaramıyor kovulur gider. Zaten bunların konuları hep böyle yalan, çarpıtma ne ararsan var. Bunları 50 kere rezil etsen birşey olmamış gibi yine konu açar yoksa ekmeği kesilecek hemen 3-5 besleme destek mesajı atar konuyu tutturmaya çalışır. Konu bulamasalar erdoğana biat konusu açıyor bunlar maksat bağlılığı belli olsun tabi hepsinde fetocu şüphesi var. Propaganda taktikleri de ergenekon zamanı fetocuların taktiklerinden. Onlarda videoları kesip biçer samanyolunda gösterirlerdi. Birde iftira atar en sonunda iddia edildi derlerdi tabi o bölüme dikkat etmeyecek millet.
|
Konu sahibini bloklayalım mı?
Alıntı yaptığı Twitter sahibi baş trollerden biri olduğunu biliyor mu? Video kesilmiş büyük ihtimal provoke edilecek şekilde seçilmiş kısmı verilmiş. |
Öncesine sonrasına bakmanıza gerek yokki adam 3.havaalanını ben yaptım diyorsa salgınında sorumlusu erdoğandır diyor.
Aklı olan beyni çalışan bir insan burdan zaten adamın neyi kast etttiğini anlar. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 19 Mart 2020; 17:46:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 19 Mart 2020; 18:11:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |