Şimdi Ara

CHP'ye göre salgının sorumlusu kimmiş buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk görünce şaka sandım. CHP bu kadar olamaz dedim,valla dedim yemin ederim dedim, bu kadar da değildir fotoşop falandır dedim.. ama doğruymuş.
    CHP'li milletvekili Hüsnü Bozkurt'a göre salgının sorumlusu 3. Havaalanı ve dolayısı ile Recep Tayyip Erdoğan'mış.

Ya bu CHP nasil bişidir nedür bir CHP'li anlatsın nolur

• Para karşılığı çalışan trolleri ciddiye almayın. İlgilenmeyin, üstleri bakarlar birşeye yaramıyor kovulur gider. Zaten bunların konuları hep böyle yalan, çarpıtma ne ararsan var. Bunları 50 kere rezil etsen birşey olmamış gibi yine konu açar yoksa ekmeği kesilecek hemen 3-5 besleme destek mesajı atar konuyu tutturmaya çalışır. Konu bulamasalar erdoğana biat konusu açıyor bunlar maksat bağlılığı belli olsun tabi hepsinde fetocu şüphesi var. Propaganda taktikleri de ergenekon zamanı fetocuların taktiklerinden. Onlarda videoları kesip biçer samanyolunda gösterirlerdi. Birde iftira atar en sonunda iddia edildi derlerdi tabi o bölüme dikkat etmeyecek millet.
  • Haklı.

Siz demiyor muydunuz 3. havalimanı açılınca merkez biz olacağız Alamanya bizi kıskanacak her uçak her yolcu bize gelecek diye

Kendinizle çelişiyorsunuz
  • İşte bu yüzden bu millet asla bu insanları iktidara getirmiyor ve getirmeyecekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

İşte bu yüzden bu millet asla bu insanları iktidara getirmiyor ve getirmeyecekte.
    Yoo ondan değil, beni kim daha iyi soyar diye oy atıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Bu mesaj silindi.
    Hatlar karisti galiba Bunu demek istiyordun.

Aktif Haberciyoutube
    Eğitim seviyesi arttıkça akp oyları azalıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=0UadGDmDljM&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Söylediği bambaşka bir şey. Yine büyük çarpıtma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Söylediği bambaşka bir şey. Yine büyük çarpıtma var.
    6 snlik bir konuşma, ordan ne istersen onu çıkarırsın zaten. Ama tamamını yayınlasa da görseydik, çarpıtma değilse cidden iyi saçmalamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğan bunun için ''Sen geri zekalısın'' demiş.

Gerçekten haklıymış.
  • yine dinci uyanikligi ve kurnazligi video.

sunun 2 dk versiyonunu koyaydiniz bari de ...

ulan ne yuzsuz insanlar var su dunya da ...
  • Bu videonun oncesini bile izlemememe ragmen adamin tonlamasindan cok net anliyorum ki her seyi yapan benim demeyi biliyorsun salginin gelmesinin sorumlulugu da sana ait diyor.

• Para karşılığı çalışan trolleri ciddiye almayın. İlgilenmeyin, üstleri bakarlar birşeye yaramıyor kovulur gider. Zaten bunların konuları hep böyle yalan, çarpıtma ne ararsan var. Bunları 50 kere rezil etsen birşey olmamış gibi yine konu açar yoksa ekmeği kesilecek hemen 3-5 besleme destek mesajı atar konuyu tutturmaya çalışır. Konu bulamasalar erdoğana biat konusu açıyor bunlar maksat bağlılığı belli olsun tabi hepsinde fetocu şüphesi var. Propaganda taktikleri de ergenekon zamanı fetocuların taktiklerinden. Onlarda videoları kesip biçer samanyolunda gösterirlerdi. Birde iftira atar en sonunda iddia edildi derlerdi tabi o bölüme dikkat etmeyecek millet.
  • Küresel boyutta bir salgında yerel bir sorumlu bulmak en hafif tabiriyle forum kurallarına uymayan bir sıfata sahip olmaktır.

Şu an yerel veya küresel bir sorumlu bulmaya çalışmak en hafif tabiriyle forum kurallarına uymayan bir sıfatlıktır. Salgının nasıl yönetileceği hususunda tartışmalar yapılabilir. Bunun dışında tartışma yapanlar salgın bitene kadar hapse girmesi en makul olanıdır. Bunun içine başında profesör yazan Türkiye' nin %60' ında corona var (Matematiğe uymuyor. 2 milyon kişi durup dururken ölmesi gerekiyordu.) diyerek ünlü olmaya çalışan tipler de dahildir.

Zira bu kadar ciddi bir salgında en zararlı şey saldırgan, yalan-yanlış, mantık dışı, spekülatif ifadelerdir.

Salgın bittikten sonra tabii ki ifade özgürlükleri gereği forum kurallarına uymayan sıfata sahip kişiler yalan yanlış, mantık dışı açıklamalarını yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 19 Mart 2020; 17:46:34 >
  • Konu sahibini bloklayalım mı?
    Alıntı yaptığı Twitter sahibi baş trollerden biri olduğunu biliyor mu?
    Video kesilmiş büyük ihtimal provoke edilecek şekilde seçilmiş kısmı verilmiş.

• hergün bir chp'li çıkıp ben nasıl daha fazla saçmalaybilirim'in yarışını yapıyor sanki.
    chp'nin bu saçmalamak üzerine kurulu muhalefet anlayışı nasıl düzelir sizce ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Konu sahibini bloklayalım mı?
    Alıntı yaptığı Twitter sahibi baş trollerden biri olduğunu biliyor mu?
    Video kesilmiş büyük ihtimal provoke edilecek şekilde seçilmiş kısmı verilmiş.
    Twitterdaki baş trolünü takip edip paylaştığına göre onun forumdaki çıraklarından biri olabilir. Blokla gitsin.
    2 saniyeden ne anlaşılır ki koysana 3-5 dk.lık videoyu konu nerden nereye geliyor dinleyelim değil mi ?
    Coronayı da böyle bloklayıp kurtulabilsek keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 19 Mart 2020; 18:11:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu milletin imtihanı da chp'ymiş demek ki yapacak birşey yok.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi üye zaten özellikle insanları provoke etmeye çalışan, devamlı chpye laf etmeye çalışıp akpyi ölümüne savunmaya çalışan forumdaki pek çoklardan biri.
  • Tam yok canım daha fazla saçmalayamazlar dediğinin ertesi gün biri çıkıp daha beter saçmalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Yav bi sus be sizin gibilerin allah belasını versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.