Şimdi Ara

Christian Bale yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Christian Bale yeni yeniş izlemeye başladım filmleri ama hayran kaldım adamın oyunculuğuna ve karizmasına arkadaşalar sizde Christian Bale de bil hakınızdaki bilgilerinizi istesem çokmu olur
    teşekkür edrim bilgilerniz için şimdiden

• benimde beğendiğim aktörler arasında geliyo,hem daha genç önünde uzun bi yol var,filmlerinde gercekten iyi oynuyor prestige deki aksanı cok güzeldi batmandeki çevikliği,makinist te oynadıgı karakter hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface

benimde beğendiğim aktörler arasında geliyo,hem daha genç önünde uzun bi yol var,filmlerinde gercekten iyi oynuyor prestige deki aksanı cok güzeldi batmandeki çevikliği,makinist te oynadıgı karakter hele.
    Makinist'i ve Batman'i art arda izleyin tanıyamazsınız. Bence oyunculuk kariyerindeki en büyük gösterisi bu iki film arasındaki görüntüsüdür. Oyunculuğunu beğeniyorum. Yani izlediğim zaman beni rahatsız edecek bir oyunculuğu yok. Ayrıca hafif peltek olması (ya da ben öyle zannediyorum, ağzı bir garip :)), ne bileyim, çok da az olsa şirinlik katıyor bu durum belki bazı rollerde inandırıcılığını baltalıyor gibi..

Ayrıca hatırlar mısınız bilmem, küçükken izleyipte unutamadığım filmler arasında olan " Empire of the Sun" filmindeki çocuğu oynayan kişi de Christian Bale'dır. Bunu da en son izlediğimde farkettim. Nereden nereye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 22 Nisan 2007; 21:12:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Makinist'i ve Batman'i art arda izleyin tanıyamazsınız. Bence oyunculuk kariyerindeki en büyük gösterisi bu iki film arasındaki görüntüsüdür. Oyunculuğunu beğeniyorum. Yani izlediğim zaman beni rahatsız edecek bir oyunculuğu yok. Ayrıca hafif peltek olması (ya da ben öyle zannediyorum, ağzı bir garip :)), ne bileyim, çok da az olsa şirinlik katıyor bu durum belki bazı rollerde inandırıcılığını baltalıyor gibi..

Ayrıca hatırlar mısınız bilmem, küçükken izleyipte unutamadığım filmler arasında olan " Empire of the Sun" filmindeki çocuğu oynayan kişi de Christian Bale'dır. Bunu da en son izlediğimde farkettim. Nereden nereye?

Alıntıları Göster
    Bence kaliteli bir oyuncu canlandırdıgı her rolun sonuna kadar hakkını veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Bence kaliteli bir oyuncu canlandırdıgı her rolun sonuna kadar hakkını veriyor.

Alıntıları Göster
    çok iyi bi oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: @XEL

çok iyi bi oyuncu

Alıntıları Göster
    çok başarılı bir oyuncu..özellikle "american psycho" çok iiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

çok başarılı bir oyuncu..özellikle "american psycho" çok iiydi

Alıntıları Göster
    Oynadığı bütün filmlerde müthiş performans sergileyen nadir oyunculardan biridir. Arkadaşa katılıyorum, Batman Begins ve Makinist arka arkaya izleyin şok olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Oynadığı bütün filmlerde müthiş performans sergileyen nadir oyunculardan biridir. Arkadaşa katılıyorum, Batman Begins ve Makinist arka arkaya izleyin şok olursunuz.

Alıntıları Göster
    makinist 2004 batmanbegins 2005 yapımı bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface

makinist 2004 batmanbegins 2005 yapımı bide

Alıntıları Göster
    makinist teki rol için 38kg vermiş...

ayrıca the prestige deki performansı harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

makinist teki rol için 38kg vermiş...

ayrıca the prestige deki performansı harika

Alıntıları Göster
    Prestij'deki rolü gerçekten harika,ses tonu da çok iyi bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Prestij'deki rolü gerçekten harika,ses tonu da çok iyi bence...

Alıntıları Göster
    Ben de çok beğeniyorum ve oynayacağı filmleri beklemeye başladım. Seneye Batman'in devamında yine döktürür gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

Ben de çok beğeniyorum ve oynayacağı filmleri beklemeye başladım. Seneye Batman'in devamında yine döktürür gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    üzerinde yapışan rol olmaması çok iyi yani c bale denilince aklına tek bi karakter gelmiyor insanın bu önemli bence

arkadaşlardan biri peltek dedi sanırım peltek değilde konuşması öle gibi ağız yapısımıdır ne bilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

üzerinde yapışan rol olmaması çok iyi yani c bale denilince aklına tek bi karakter gelmiyor insanın bu önemli bence

arkadaşlardan biri peltek dedi sanırım peltek değilde konuşması öle gibi ağız yapısımıdır ne bilim :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirsaha

Christian Bale yeni yeniş izlemeye başladım filmleri ama hayran kaldım adamın oyunculuğuna ve karizmasına arkadaşalar sizde Christian Bale de bil hakınızdaki bilgilerinizi istesem çokmu olur
    teşekkür edrim bilgilerniz için şimdiden

http://www.sinemafanatik.com/stars/christianbale.html

http://www.film.gen.tr/star/star.cfm?pid=172

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=christian+bale

• Bence Amerikan Sapığı filmindeki performansına diyecek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4nce4lif3

Bence Amerikan Sapığı filmindeki performansına diyecek yok...
    Harsh Times'daki performansı da mükemmeldi bu adamın,film oldukça sıradan bir senaryoya sahip olmasına rağmen Bale'nin oyunculuğu sayesinde izlemiştim..
    Düşünüyorum da bu Bale'nin kötü oynadığı bir film yok adam her filmde oyunculuğunu konuşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB QUART

Harsh Times'daki performansı da mükemmeldi bu adamın,film oldukça sıradan bir senaryoya sahip olmasına rağmen Bale'nin oyunculuğu sayesinde izlemiştim..
    Düşünüyorum da bu Bale'nin kötü oynadığı bir film yok adam her filmde oyunculuğunu konuşturuyor.

Alıntıları Göster
    Evet Makinist,Prestige ve Harsh Times'da çok iyi oyunculukları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Evet Makinist,Prestige ve Harsh Times'da çok iyi oyunculukları var.

Alıntıları Göster
    Beğendiğim bir oyuncu, Güneş İmparatorluğu filmini izleyenler hatırlayacaktır sanırım ilk oyunculuk deneyimi daha çocuk yaşta o rolün altından ustalıkla kalkmış..The Makinist filmindeki rolü de çok ilgi çekiciydi nasıl o kadar kilo vermiş hayret doğrusu...kısaca takip edilmesi gereken bir aktör...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul12

Beğendiğim bir oyuncu, Güneş İmparatorluğu filmini izleyenler hatırlayacaktır sanırım ilk oyunculuk deneyimi daha çocuk yaşta o rolün altından ustalıkla kalkmış..The Makinist filmindeki rolü de çok ilgi çekiciydi nasıl o kadar kilo vermiş hayret doğrusu...kısaca takip edilmesi gereken bir aktör...

Alıntıları Göster
    çok saolun arkadaşalar yorumlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SendomeN

çok saolun arkadaşalar yorumlarınız için

Alıntıları Göster
    bende aydınlanmış oldum bu sayaede buşuna konu çamya gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SendomeN

bende aydınlanmış oldum bu sayaede buşuna konu çamya gerek kalmadı

Alıntıları Göster
    Christian Bale'in her filminde ortalamanın üzerinde performansı vardır. Onun filmlerini izlerken bu konuda bir tereddütünüz olmaz, sadece yakışıklılığına sırtını dayamış bir star değildir. Her filmini konusu ne olursa olsun düşünmeden izlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.