Şimdi Ara

Chrome'da Sekme Kendi Kendine Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Arkadaşımın bilgisayarında,Chrome'da 1'den fazla sekme açtıktan sonra,sekmeler arası geçiş yapmak için sekmelerden herhangi birine sol tıklayınca,o sekme kapanıyor.Araştırmalarım sonucu herkes mouse problemi demiş,mouse tekerleği basılı kalıyor denmiş ama çözemedik.Sizce çözüm nedir?

1-Format attık,sistem temiz.Hala aynı sorun var.
    2-Mouseun pili çıkardık alıcısını vs... çıkardık.Tekrar taktık.Komple mouseu çıkardık.Kullanmıyoruz mouseu ama hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Mayıs 2014; 23:03:12 >

• çözüm scroll tuşunu aşağı yukarı kaydır ekranda sağa sola birkaç yere boşluğa felan tıkla, düzelir. saçma ama scroll tuşu takılı kaldığından bende de sık sık oluyo...
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var. Sekmeler bazen kendiliğinden kapanıyor. Yüklediğim uygulamalardan biridir diyorlar.
  • ben klavye tuşları ile ilgili olduğunu düşünüyorum bir tuş takılı kalmış olabilir
  • up aynı sorun bende de var

Edit: Sorun çözüldü. AdBlock Plus eklentisi bu soruna yol açıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 6 Mayıs 2015; 15:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

up aynı sorun bende de var

Edit: Sorun çözüldü. AdBlock Plus eklentisi bu soruna yol açıyormuş.

**** kaldırdım. Kullanmaya başladım. Henüz sorun çıkmadı.

Aynı sorun firefox da da vardı.

Biraz kullanacağım ve durumu tekrar yazarım.
  • şu anda bende de aynı sorun oluştu...sekmenin birine sol tıkladığımda kapanıyor arkadaşlar..kafayı yemek üzereyim..

kapanan sekme neydi acaba diye ctrl+shift+T kombinasyonu yapıyorum kikapanan sekmeler açılıyo biliyosanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ctrl + Alt + Delete Yapınca Sorun Kısa Süreliğine Düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.