Bildirim
Chrome - Edge | Bu Görüntü Farkı Neden Oluşur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben hiç fark etmedim böyle farkı. Uzun yıllar chrome kullandım ama edge son sürümde bana kalırsa chromdan bin kat daha iyi. Bence edge üzerinden devam et. Fakat bu farkta kontrast farkı var gördüğüm kadarı ile ama nedeni nedir bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemek istedim ben de ve bu farkla karşılaştım :) Kontrast ve keskinlik farkı var.quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Ben hiç fark etmedim böyle farkı. Uzun yıllar chrome kullandım ama edge son sürümde bana kalırsa chromdan bin kat daha iyi. Bence edge üzerinden devam et. Fakat bu farkta kontrast farkı var gördüğüm kadarı ile ama nedeni nedir bilmiyorum. -
Benim için önemli değil. Ben edge e tamamen geçiş yaptım bir daha chrome a dönüp bakmak bile.quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Denemek istedim ben de ve bu farkla karşılaştım :) Kontrast ve keskinlik farkı var.
Alıntıları Göster
Edge'de reklam engelleyici kuramadım hocam ben bir türlü, sürekli hata veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Benim için önemli değil. Ben edge e tamamen geçiş yaptım bir daha chrome a dönüp bakmak bile.
Alıntıları Göster -
Ne hatası alıyorsun? Ayrıca chrome mağazasındaki eklentilerin hepsi yüklenebiliyor edge üzerinequote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Edge'de reklam engelleyici kuramadım hocam ben bir türlü, sürekli hata veriyor.
Alıntıları Göster
-
-
Yalnız benim tam tersi ? Chrome daha renkli, keskinlik olarak falan...
edit: şimdi tam tersi oldu resim alırken ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 24 Şubat 2020; 19:1:18 > -
Ben de normalde de böyle hep.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B
Yalnız benim tam tersi ? Chrome daha renkli, keskinlik olarak falan...
edit: şimdi tam tersi oldu resim alırken ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X