Google chrome'un harika bir SEO Site Tools adında eklentisi var.Sitelerinin googleda üst sıralara çıkmasını isteyen kişilere çok yardımcı olan ve yönlendiren önerileri ve standartları kolayca görmenizi sağlayan bir uygulama.
linkinden indirebilirsiniz.Uygulamayı ve özelliklerini anlatan videolar sitede bulunmaktadır.
Bu uygulamayı yüklemeniz için bilgisayarınızda chrome un son sürümü olmalı.Yükleme işlemi oldukça kolay.Yüklemeyi gerçekleştirdikten sonra chrome u açtığınızda adres çubuğunun yanında büyüteç şeklinde bir imleç çıkıcak.Gezdiğiniz sitenin page rank ını göstermektedir. Üstüne tıkladığınızda bulunduğunuz sitenin birçok istatiksel sonuçlarını görebilirsiniz.
Biraz karmaşık bir arayüze sahip gibi dursada bu uygulamadan faydalananlar olacaktır diye düşünüyorum..!
Eklentinin vermiş olduğu bilgilere farklı farklı yerlerden bakıyordum, şimdi hepsi bir yerde toplanmış halde sunuldu,
Bilgilendirme için teşekkürler....
Fayadalı olduysak ne mutlu ben teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme