Şimdi Ara

Chrome ile Başedemeyen amd 5200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zaman kadar hızından ve kararlılığından ötürü hep chrome kullandım ancak son aylarda işlemci chrome a güç yetiremiyor. Şu anda bu yazıyı yazarken bile %70 lerde işlemci yiyor, facebook açılırken ve kullanırken yetişemiyor, çoğunlukla %100 lerde. Firefox da böyle bir durum yok. Sırf bu chrome facebook açamıyor diye 2 format birde hard disk değiştirdim ama durumda değişen bir şey yok. Hatta 32-64 bit windows da denedim sonuç aynı. 4gb ram var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

Bu zaman kadar hızından ve kararlılığından ötürü hep chrome kullandım ancak son aylarda işlemci chrome a güç yetiremiyor. Şu anda bu yazıyı yazarken bile %70 lerde işlemci yiyor, facebook açılırken ve kullanırken yetişemiyor, çoğunlukla %100 lerde. Firefox da böyle bir durum yok. Sırf bu chrome facebook açamıyor diye 2 format birde hard disk değiştirdim ama durumda değişen bir şey yok. Hatta 32-64 bit windows da denedim sonuç aynı. 4gb ram var.

İşyerinde 4200+ 4600+ ve 5200+ işlemcili pcler vardı dediğiniz gibi chrome çok kullanıyor işlemciyi
  • Windows değil de Chrome'un 64 bit olanını denedin mi?
    İndir deyince otomatik 32 bit indiriyor sistem ne olursa olsun.
  • I7 3620qm islemcili laptop var onda bile 70lere dayaniyor chromeu oldum olasi sevemedim opera candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Windows değil de Chrome'un 64 bit olanını denedin mi?
    İndir deyince otomatik 32 bit indiriyor sistem ne olursa olsun.

64 bitte 64 biti, 32 bitte 32 biti denedim hepsi aynıydı
  • Chrome bende 0.6 işlemci kullanıyor herhalde çok eski nesil işlemcilerle uyumsuzluk var
  • xp kurmayı denediniz mi çünkü ben xp'de amd 5600 2mb bellekli modelde chrome kullandım 1-2 saat 3gb makineydi iyiydi kullanım.tabi bununla uğraşmak yerine daha az işlemci kullanan bir tarayıcı da deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

xp kurmayı denediniz mi çünkü ben xp'de amd 5600 2mb bellekli modelde chrome kullandım 1-2 saat 3gb makineydi iyiydi kullanım.tabi bununla uğraşmak yerine daha az işlemci kullanan bir tarayıcı da deneyebilirsiniz.

Xp artık hiç bir şeye cevap veremiyor, programlar kabul etmiyor. Mesele telefonu takıp direk internete giremiyorsunuz xp de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.