Şimdi Ara

CHROME NETMAHAL.COM KALDIRMA BU SEÇENEK YÖNETİCİNİZ TARAFINDAN YÖNETİLİYOR YARDIIIMMM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SABAH CHROME GİRDİĞİMDE ANA SAYFAMIN VE DİĞER TARAYICILARIN NETMAHAL.COM OLDUĞUNU GÖRDÜM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞTIM FAKAT YAPAMADIM. UZANTILARA GİRDİM SUPER NEW TAB VAR ONU SİLEMİYORUM AYARLAR KISMINDA BU SEÇENEK YÖNETİCİ TARAFINDAN YÖNETİLİYOR DİYE YAZI VAR HEDEF KLASÖRÜNDE "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" VAR CHROME SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM VE REGEDİTTEN SİLDİM YİNEDE DÜZELMEDİ YARDIM EDERSENİZ İYİ OLUR !!!!!!!!!!!
     CHROME NETMAHAL.COM KALDIRMA BU SEÇENEK YÖNETİCİNİZ TARAFINDAN YÖNETİLİYOR YARDIIIMMM!!!!! CHROME NETMAHAL.COM KALDIRMA BU SEÇENEK YÖNETİCİNİZ TARAFINDAN YÖNETİLİYOR YARDIIIMMM!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartalizma1998 -- 19 Haziran 2014; 23:09:33 >

• Kardeş o benim pcde de vardı.Ama bir türlü kurtulamadım.Bende sistem geri yükleme yaptım öyle kurtuldum yoksa kurtulamıyacam.

<a href=http://www.magazaguvenlik.com rel="dofollow">magazaguvenlik</a>
  • Çok lanet bir şey nette pek fazla çözümü yok. Chromu kaldırsanız bile tekrar kurduğunuzda aktif oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.