Şimdi Ara

Chrome: Uygulama yan yana başlatılamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chrome'u açınca "Uygulama, yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı" diyor. Bilgisayar markam Grundig, bitim ise 32-bit. Nasıl çözebilirim? Microsoft Virtual C++ 2008 ve 2010'u tekrar indirdim aynı hatayı veriyor, çözümünü de bilmiyorum, ben peynir yerken Vikipedi sayfasındayken yanlışlıkla sleep'e basılmış, yeniden başlatınca yan yana hatası veriyor, ben nasıl çözeceğimi hiç bilemiyorum, nasıl çözebilirim?

• Yardım edebilecek yok mu?
  • YAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  • Ulan göndersene! Teknik Yardım bölümünde Ahmeto Fihhhters ile ilgilenen var mı? Aktif olanlar bana göndersin lan! İşkence çekiyorlar!
  • Kimse yok mu?
  • chrome'yi tamamen kaldir (revo uninstaller gibi bir programla) sonra tekrar indir,oturumunu kapat tekrar ac.en onemlisi eklentileri kaldir

basit gorunebilir ama ben chrome ile yasadigim problemlerin cogunu boyle cozdum

eger sorun devam ederse bir sure baska browser kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neppy

chrome'yi tamamen kaldir (revo uninstaller gibi bir programla) sonra tekrar indir,oturumunu kapat tekrar ac.en onemlisi eklentileri kaldir

basit gorunebilir ama ben chrome ile yasadigim problemlerin cogunu boyle cozdum

eger sorun devam ederse bir sure baska browser kullan

Zaten bozuk chrome'u sildim, Yeni Chrome'u indirdim. Sorun çözülmüştü dedim, ya rabbi şükür olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.