Şimdi Ara

Chrome Yer İmleri Vs. Opera 11'e Aktarımı...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
15.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben uzun süredir tarayıcı olarak chrome kullanıyorum. Chrome'nin sorunlarından dolayı artık Opera 11'e geçmek istiyorum. Yer imlerimi, kayıtlı şifrelerimi, tanımlama bilgilerimi vs. Opera 11'e aktarma şansım var mı? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcalisan -- 18 Aralık 2010; 13:08:50 >

• sağdaki ayarlar simgesi>yer imi yöneticisi>düzenle>dışa aktar>kaydet

ordan operanın yer imi yöneticisine girin firefox yer imi al diyin, chromeun html dosyasını da görür o zaman...

bu kadar...
  • Bütün tarayıcılarda import>export seçenği mevcut.
  • Çok basitmiş. Çok teşekkür ederim.
  • Bir sorum daha olacak. Opera 11'in İnternet Download Manager ile ilişkilendirmesi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcalisan -- 18 Aralık 2010; 14:09:03 >
  • peki operadaki yer imlerini chrome ye nasıl aktaracağız, int.explorerdan ve firefoxtan alıyor ama operadan alamadım
  • Konu biraz hortlayacak ama, Opera'nın en yeni versiyonun da içe/dışa aktarı bulamadım.Nasıl aktarabileceğiz yer imlerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari ile İnternet'e girmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Opera'dan Chrome'a yer imi almak için;
    (Opera) Yer İmleri --> Yer İmlerini yönet --> Dosya --> Seçilenleri HTML olarak kaydet (aktarmak istediklerinizi seçmelisiniz, çoklu seçim yapabilirsiniz).

İsim vererek HTML uzantısı ile kaydettiğiniz liste dosyasını Chrome'a almak için;
    (Chrome) Yer İşaretleri --> Yer İşaretlerini Ayarla ve İçe Aktar --> (Gelen pencerede) Nereden: Yer İşaretleri HTML dosyası, seçilecek --> (Gelen pencerede) Dosya Seç'e tıkladığında biraz önce oluşturduğunuz HTML uzantılı liste dosyası seçilirse, liste Crome'un Yer İşaretlerine alınır (İşlem Başarılı).

Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodbye_Bluesky -- 10 Aralık 2013; 20:06:19 >
  • Chromedan yer imlerini nasıl aktarıcam opera 19'a? Opera/daha fazla araç/yer imi aktarıcısı sönük halde.chromedan htmlye çıkarttığım dosyayı nasıl seçicem bir yardım arkadaşlar.
  • ayn sorun bende de var. Chrome'ın hatalarından bıktım Operaya geçim.
    chrome'de dışa html olarak aktardım ancak operada yer imleri yöneticisi nasıl açılır? Ctrl + Shift + B yada ztfl + b kısa yolu çalışmıyor.
  • Opera 23.0 de yer imlerini al/ver diye bir seçenek, yok ben bulamadım. Frefoxtaki yer imlerini Operaya nasıl aktarabiliriz.
  • opera 23 kullanıyorum bende bulamadım
  • Baktım olmuyor Operayı hemen kaldırdım zaten.
  • böyle bir saçmalık olamaz yahu chromdan sıkıldım operaya geçim dedim 2 saattir aktarmayı bulamadım kendisinden soğuttu hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

böyle bir saçmalık olamaz yahu chromdan sıkıldım operaya geçim dedim 2 saattir aktarmayı bulamadım kendisinden soğuttu hemen

Bulabildiniz mi acaba?
  • Konuyu hortlattığım için özür dilerim..
    Yapamayan arkadaşlar şöyle olacak!

1-operada boş bir sekme açın ve alt+p tuşlarına basın
    2-ayarlar çıkacak altta varsayılan tarayıcı bölümünde yer imleri aktarma ve ayarlar var, ona tıklayın. hangi tarayıcıdan neyi aktaracaksanız seçin.
    3-işlem tamam, kolay gelsin..

edit: Yer imleriniz yer imleri klasöründe içe aktarılan yer imleri klasöründedir. Şayet çerezleri şifreleri vb hepsini aktar dediyseniz tekrar giriş yapmadan chrome firefox vb de girmiş olduğunuz sitelere girebilirsiniz! Çok incelemedim ama, ayarlarınız aynı olmaz! Mesela sıralamanız sık kullanınanlarınız değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alymz1907 -- 14 Mayıs 2016; 17:31:51 >
  • Arkadaşlar bende baya aramamın sonucunda bulmuş bulunmaktayım :)
    Buyrun herkes faydalansın istedim

Chrome Yer İmleri Vs. Opera 11'e Aktarımı...?
  • bir önceki mesajda yayınlanan menu den eşitleyi seçiyoruz. chrome senkranizasyonda bulunan mail adresimizle kayıt oluyoruz.
    sonra operada bir önceki mesajda bulunan yer imleri ve ayarlar dan al dediğimizde alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.