Şimdi Ara

Chrysler 300 C 2.7 - Nasıl Araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chrysler 300C 2,7 benzinli almayı düşünüyorum bu araç hakkında bilgisi olan var mı en azından bir fikri yakınında kullanan test eden yakıt tüketimi nedir lpg ile uyumu nasıldır ?

Not : Bazı kişiler bu arabaya kro arabası olarak bakıyor fakat unutmayın zevkler ve renkler farklıdır :)

• Bu aracın kasasına bayılıyorum, tank gibi duruyor. Dizelini kısa mesafede kullanmışlığımda var, çok rahat ve güvenlik hissi tavan seviyede. Ancak, benzinlisinin motoru nedir ne değildir bilmiyorum. Unutmadan, dizel motorları sıkıntılıymış ama. Nazlı bir motoru varmış. Bizim arkadaş 2 sene önce 24 bin harcayıp 3 defa motor yaptırdığını ve yinede düzen tutmadığını en son çare uygun bir fiyata verdiğini söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihen ilk sahibinden servis bakimli alin. 3. 4. Sahibinden sanayiue dusmus arac alirsaniz basiniz agrir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - aynen bende arabanın kasasını çok beğeniyorum. dizel zaten pek bakmıyorum hem fiyat açısından hemde sevmediğimden dolayı

- evet genellikle buna dikkat ediyorum ilk sahibi olması çok önemli. sadece yakıt tüketimi ve arabanın konforu hakkında kullananlardan bilgi alırsam en azından bi araca bakmaya gittiğimde bilgim olur bir kaç şey ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.