Şimdi Ara

CIA UYGULAMASI - ANDROID

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce indirdiğim uygulamadır kendisi bir nedenden dolayı bir kişinin rehberinde kayıtlı olup olmadığını öğrenmek için uygulama içerisindeki "İtibar Kontrolü" isimli fonksiyonu açmak için de 4,99 TL gibi bir fiyata üyelik istiyordu. Konunun önemli olmasından ötürü bu tutarı ödeyerek üye oldum fakat uygulamanın bana şakası mı yoksa ben mi bir yerde hata yaptım tam olarak çözemesem de fonksiyona tıkladığım zaman kişileri listelemesi gerekirken "İtibariniz güzel görünüyor iyaylagul" şeklinde benim adımı görüntüledi. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim. Eğer bu bir tuzak ise de diğer arkadaşlar da düşmesin

• Tuzak olacağını sanmıyorum. İtibarınızı görüntülemiş. Adınızı telefondan almıştır. Telefonu ilk kurulumda açarken isminizi kaydediyorsunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik yaparken adınızı yine kendiniz yazıyorsunuz o ismi çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet olmadan işe yaramıyor zaten çöp bir uygulama.
  • iyaylagul İ kullanıcısına yanıt
    ben de bu uygulamayı indirdim(cia). aynı sizin durumdayim . çözebildiniz mi acaba sorunu. beni kaydedenlerin nasıl kaydettiğini göremiyorum ?
  • eyüphan2010 E kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sorunu çözemedim mail attım hatta öyle bir hizmet vermiyoruz gibisinden bir cevap aldım. İngilizcem pek yok çevirebildiğim kadarı bu yani ödediğim para ile kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.