Şimdi Ara

CID 49 telefonlara Flash Zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adreste var bu olay sağlam ingilizcesi olan biri lazım

http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=357119

anladığım kadarıyla Phonexs ve Phone xc die iki program var.

Cıd 49 telefonlara Girebiliyoruz Flash atabiliyoruz fakat Phone xs Programının BUraDAKİ sürümü w810i i destekliyor.

bi bakın derim

• doesnt support diyor w810 i için
  • http://s1.upload.sc/request/3313904117eb48197aa855065f844f9a arkadaşlar bu program sayesinde w810 lara flash atabiliyormusuz yukarıda arkadaşın verdiği linke iyice bakınca gördüm bu verdiğim link w810i yi destekliyor yalnız yabancı sitede mesajı yazan adam 3 saat sürdüğünü söylüyor galiba tabi ben yanlış anlamadıysam
  • evet arkadaşlar benim ingilizce biraz kıt ama az bucuk bişeyler anladım sanırsam yukarda verilen linkte eleman kendi k800 üne flash atmış 2 ayrı programla yapmış bunu ama w810 için su anda sadece phone xs 2.01 beta sürümü kulanılabiliyor .ben aslında deneyeceğim ama benim telefona uygun olarak top sony nin sitesinden hangi dosyaları cekeceğimi bilemiyorum onu bilseydim forumda w810 a ilk defa flash atan kişi ben olurdum ama bakalım biraz daha ii ingilizcesi olan arkadaşlar bu konuda bize yardımcı olacaklardır umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

evet arkadaşlar benim ingilizce biraz kıt ama az bucuk bişeyler anladım sanırsam yukarda verilen linkte eleman kendi k800 üne flash atmış 2 ayrı programla yapmış bunu ama w810 için su anda sadece phone xs 2.01 beta sürümü kulanılabiliyor .ben aslında deneyeceğim ama benim telefona uygun olarak top sony nin sitesinden hangi dosyaları cekeceğimi bilemiyorum onu bilseydim forumda w810 a ilk defa flash atan kişi ben olurdum ama bakalım biraz daha ii ingilizcesi olan arkadaşlar bu konuda bize yardımcı olacaklardır umarım

ben hangi flashı sececem konusunda sana yardımcı olabilirim
  • hocam benim telefo asia mı central europa mı ne olduğunu nerden bilecem onu bana bir söylesen ben bu işi yapacam büyük ihtimal
  • Topsony nin ditesine kayıt olup download sekmesinden w810i >>> R4EA031 (En son sürümü BU)>>>fs ve main var

Main olarak W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 yi
    Fs olarak ta W810_R4ED001_FS_EUROPE_2_RED49 yi seçecen
  • ben alamadım benim üyeliği kabul etmedi
  • hocam fs olarak europe olduğunu nerden biliyorsun ki? bu arada msn ni ekledim oradan görüsebiliriz
  • bi dk benim w810 i ye ben flash tema atmıştım wotan sayesinde ilk olmuycan dostum ama bedavada ilk olursun
  • arkadaşlar iyi anlamadan yapmayın ben yaptım bozdum.
  • cid49 lara patch de atılıyor flasda atılıyor.ama ingilizce gerekli.
  • şu işe biri el atsın yaw ben denedim flash atmayı hata verdi bende neden verdiğini de anlamadım ama
  • yav biri şu işi anlatsın flash ne ne işe yarar niye atılır nasıl atılır
  • ben yapıyorum ama hala bitmedi
    bakalım sonuc ne olacak merak ediyorum ya telefon gitti ya da yaptım ama hala bitmedi neredeyse 1 saati gecti
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

ben yapıyorum ama hala bitmedi
    bakalım sonuc ne olacak merak ediyorum ya telefon gitti ya da yaptım ama hala bitmedi neredeyse 1 saati gecti

ne yapıyor hep phone connected deyip sonra not connected diyor demi.
  • öle olsa 1 saat beklemezdi
  • emea_7 yapmalıydın yoksa TR gider
    topsony'ye üye olmak için admin'e mail atın kullanıcı adı şifrenizi falan yazın kabul edecektir
  • arkadaslar tel ucyu geri nasıl döndürürüz cellat senden yardım bekliyom abi msn tahirozgun87@hotmail.com
  • ah hocam ah ekledim konuşalım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.