Şimdi Ara

CID 49 telefonlara Flash Zamanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkaşlar sonunda bu konuya bir açıklık getiriyorum.benim yukarıda ki mesajımda anlattığım gibi yapmanız gerekiyor yanlış bir şey yapmıyormuşum ama olay brute forcing olduğu için bir saatte süre bilir bir yılda.brute force kısaca her türlü olasılığı denemek.yani deneme yanılma yöntemi.bu programın içinde gelen cda dosyası ise programcılar tarfından modlanmış.aşağıda resimler yer alıcak.ben k750i ile denediğim için şansızım çünkü benim istediğim sürüm topsony de yoktu ama w810i de var.tek yapmanız gereken türkiye ile uyumlu cda dosyasını seçmek ve pc yi rahat bırakmak.yavaş bir pc niz varsa bu işe girişmeyin çünkü ben bu işlemi başarılı bir şekilde hiç bir şey çalışmıyorken yapabiliyorum.diğer türlü windowsa tema yüklüyken arkada media player msn firefox oyun çalışırken olmuyor.son olarakta en son usb driverları kullanın.şarj tam olmalı.sim kart ve memory stick takılı olmamalı.ilgiç yanı telefonun kendini w800i zannetmesi.ingilizce biliyorsanız sorun yok.ama garantide sorun yaşarsınız.

CID 49 telefonlara Flash Zamanı

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

rcep arkadasım buyur sana w810 için gereken bütün dosyalar burada hem telefonu flashlaman için hem de flash temalarını değiştirmen için boyutu 22 mb
    http://rapid-share.com/files/10010878/flash_i_in_gerekli_dosyalar.rar.html (aradaki- işareti silin)

cok tesekkürler arkadasım şimdi indiriyorum. deneyim bi bakalım şu flashlama işi nasıl oluyo
  • Bu phone-xs programıyla telefona dosya atabiliyoruz da ben önce orjinallerinin yedeklerini almak istiyorum nasil olcak bu?? bişey olursa geri dönüşü olsun.
  • top sony sitesine bir haller olmuş artık bu iş yattı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

top sony sitesine bir haller olmuş artık bu iş yattı :(

Bakımda sanırım.
  • yukarda arkadaşın verdiği 22 mb lik dosyaları imdirdim anlatılanları yapıyorum fakat c ye basılı tutup teli takınca tel açılıyor tel w810 .... daha once k750 vardı onda usb driver yukluydu açılmıyodu w810 için ne yapmam gerek arkadaşalar
  • failed open diye bir hata veriyor bu nedir arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.