Şimdi Ara

CID 49 telefonlara Flash Zamanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bizide bilgilendirin. Merak ettik. Kurtarırsanız nasıl yaptığınızı da anlatırsınız artık.
  • henüz kurtaramadık inşallah kurtarıcaz
  • arkadaslar bu flash olayını arastırdım yalnız 5 saat beklemek gerekiyor maalesef benim telefon su anda mefta yarın size kesin sonucu söyleyeceğim eğer olursa bunu beleş olarak yapan ilk kişi olacağım hadi hayırlısı diyelim inşallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

emea_7 yapmalıydın yoksa TR gider
    topsony'ye üye olmak için admin'e mail atın kullanıcı adı şifrenizi falan yazın kabul edecektir

europe_2 ve c_asia da türkçe yi desteklior top sony de yazıyor bu
  • evet arkadaslar yaptım ve oldu hem de telefonun dili de türkce yasasın flash temalar geldi sonun da hem de r4ea sürümünden r4db sürümüne gectim olleyyyy
  • tam 1 saay sürdü update işlemi oh bea eski sürüme gectik bass lar bata güzel geliyor artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

tam 1 saay sürdü update işlemi oh bea eski sürüme gectik bass lar bata güzel geliyor artık

e nasıl yaptın?ayrıntılı olarak lütfen 5 saatten fazla beklememe rağmen olmamıştı.şu cda dosyalarını hangi klasöre atıyorsun mesela
  • arkadasım öncelikle prg yi kuruyosun sonra benim telefona uygun olarak topsony nin sitesinden o dosyaları indiriyorsun 2 tane birisi fbn birisi de mbn uzantılı sonra prg yi çalıştırıyorsun prg den usb 192 00 ve w810 u secip flash bölümüne geciyorsun daha sonra flash bölümndeki bütün böölümleri işaretliyorsun flash a tıklıyorsun sonra c ye basılı tutarak tel i takıyorsun ama bataryan kesin full olmalı değilse kabul etmiyor bir de ben bilg dilini ingilizce yaptım ne olur olmaz diye sonra 1 saat bekliyorsun o kendi bitince haber veriyor işlem tamam
  • quote:

arkadasım öncelikle prg yi kuruyosun sonra benim telefona uygun olarak topsony nin sitesinden o dosyaları indiriyorsun 2 tane birisi fbn birisi de mbn uzantılı sonra prg yi çalıştırıyorsun prg den usb 192 00 ve w810 u secip flash bölümüne geciyorsun daha sonra flash bölümndeki bütün böölümleri işaretliyorsun flash a tıklıyorsun sonra c ye basılı tutarak tel i takıyorsun ama bataryan kesin full olmalı değilse kabul etmiyor bir de ben bilg dilini ingilizce yaptım ne olur olmaz diye sonra 1 saat bekliyorsun o kendi bitince haber veriyor işlem tamam

cda dosyları olmadan mı yaptın
    sadece main firmware ve diğerini mi yazdın.
  • quote:

arkadasım öncelikle prg yi kuruyosun sonra benim telefona uygun olarak topsony nin sitesinden o dosyaları indiriyorsun 2 tane birisi fbn birisi de mbn uzantılı sonra prg yi çalıştırıyorsun prg den usb 192 00 ve w810 u secip flash bölümüne geciyorsun daha sonra flash bölümndeki bütün böölümleri işaretliyorsun flash a tıklıyorsun sonra c ye basılı tutarak tel i takıyorsun ama bataryan kesin full olmalı değilse kabul etmiyor bir de ben bilg dilini ingilizce yaptım ne olur olmaz diye sonra 1 saat bekliyorsun o kendi bitince haber veriyor işlem tamam

zoru degil imkansızı basarmıssın
  • imkansız diye birşey yoktur bu olay yaklaşık 4-5 aydır var zaten cesaret edecek birisi çıkmamıştı sadece ben de şu an w810 olsa 1 dk tereddüt etmez yapardım ama sattık işte
    quote:

Orjinalden alıntı: alisan

quote:

zoru degil imkansızı basarmıssın

• cda dosyaları da olacak tabii ki arkadaşlar bu menü tusunun yerine bigpond diye bi şey geldi onu nasıl kaldırabilirim ?
    ayrıca şimdii seustan update yaptım telefonda flash temalar hala duruyor ama o big pond kısayolu hala gitmedi !! onu değiştirsem herşey mükemmel hiç sorun yok ama onu kaldıramıyorum bu nasıl olacak bilen biris var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 30 Aralık 2006; 8:53:29 >
  • quote:

evet arkadaslar yaptım ve oldu hem de telefonun dili de türkce yasasın flash temalar geldi sonun da hem de r4ea sürümünden r4db sürümüne gectim olleyyyy

hayırlı olsun dostum açtıgım konu bir işe yaradıgına da flash tema ları yüklemene de cok sevindim

ilkler unutulmaz artık yardımcı olursun bize ayrıca bir tane türkçe rehber de bekleriz

Hayırlı Olsun tekrar

• bero hocam saol da işte deiğim gibi küçük bir problem var o da şu bigpond simgesi menünün yerini aldı onu düzeltmek gerek onu araştırıyorum şu anda
  • seus tan güncellem yapmadan önce de mi vardı bigpond yazısı?
  • ama türkçe rehber yapıp yaptıgın işi ölümsüzleştir bence dostum ısrar ediyorum
  • yok bigpond yazısı yoktu güncellemeden sonra cıktı o yazı
  • quote:

yok bigpond yazısı yoktu güncellemeden sonra cıktı o yazı

tekrar flash yolu gözüktü sana
  • ya biri yardım etsin dün gece 3 ten beri telefon pc ye bağlı ama olmuyor yine bozuldu.
  • kimse yok muuuuu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.