Şimdi Ara

Cidden cok merak ediyorum | Bana fikir verin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2017de sinava giricem mezunum bu yil dershaneye gidicem ve tmciyim ama sosyalden nefret ediyorum. Edebiyattan da keza oyle. Yani bi kitabi karistiriyorum zirilyon tane yazar eser var ve utanmadan bi de hepsinin de turunu soruyolar. Yapabilen ya da ilgisi olan vardir belki ama inanin zerre ilgimi cekmiyo. Edebiyati sevmekte bu olmamali bence. Adamlar bize oturup bi klasigi okutmuyolar, robot gibi ozetini ezberlememizi istiyolar. Neyse. Bende bu yuzden farkli bi dusunce olusmaya basladi. Sayisaldan mi hazirlansam? En azindan sayisal bi mantigi var ve acikcasi rakamlari kelimelerden daha cok seviyorum. Ama yapabilir miyim acaba? Ben lisede de tm ogrencisiydim. Ama lisem de lanet oldugu icin sayisal ogretmenlerimiz ders islemek yerine velilerimizden rusvet istiyodu. O yuzden tmye gecmek zorunda kaldim.
    Bana bi fikir verin arkadaslar. Cidden isin icinden cikamiyorum sinava 3.girisim olucak ve hala sevmiyorum yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorkHard. -- 10 Temmuz 2016; 19:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Niye liseni degistirmedin tmye gecmek yerine ya. Lise de artık rahat rahat istedigin puanla salak sacma (burda kufurler var) gecebildigin bir sistem vardi zaten. Niye sikayet etmedin adamlar hat acti bunun icin ve hakkinda devletin calisan tek kurumu deniyor hatta. Hicbir seye engel olmaya calismiyorsunuz ot gibi yaşıyorsunuz

• Sikayet etmedigimizi kim soyledi. Sadece sorusturmanin acilmasi ve dogrulanmasi ayrica o ogretmenlerinde surgun edilmesi 2 sene aldi. Benim mezun oldugum yil gitti hepsi okuldan. Burda benim cok bi tercihim oldugunu ya da goz yumdugumu soyleyemeyiz sanirim? Tam tersine 10.sinifta fizik hocasinin yanima gelip 50 almak istiyosun demek, baban ne is yapiyo diye sormasi ve verdigim cevap sonucunda sizde para yoktur o zaman demesi yuzunden okulu ayagi kaldiran da bendim. Sonra noldu biliyo musun? Adam yalanladi. Herkes dogru soyledigimi bilse de kanit yoktu. Ayrintili sorusturmaya ben 11e gectigimde baslandi ama bu tiplerden okulumuzda bir suru ogretmen vardi. Ben de tmye gecmek zorunda kaldim. Kaldi ki konumuz bu degil arkadasim, ben su an yapilabilitesini sorguluyorum. Zaten hedefim ilk 3k falan degil. Sadece istanbulda para vermeden okuyabilecegim bi lisans bolumunu kazanmak. Tmyi de yapamiyorum, edebiyat calismaya basladigim an sıkılıp matematik cozmeye basliyorum.

• WorkHard. kullanıcısına yanıt
    Sistemine de ulkesine de laflar hazirladim. Surgun edilmisler, baska canlar yansin diye.

Fene bu kadar seneden sonra donmen seni bir tik zorlayacak, kolaydan baslayan antremanlarla serisi gibi, güvender gibi kitaplarla ilerle. Kimya en kolay fen dersidir onu rahatca bitir biraz net artisi olur onu cok iyi yaparsan digerlerini de yukseltir. Fizik gorece zordur ama yeteneğin sayisalsa bunda da kolayca geliseceksindir umut oncul teknofem gibi cok iyi hocalar var bunlardan dinle o sekilde devam et cok karmasik islem sorularina takilma cikmiyor. Biyoloji ders kitabindan calisarak cok iyi anlayabilecegin aslinda cok soru cozup neredeyse soru ezberlemen gereken bir ders ama buna mf4 ve mf3 olmana gore karar vermelisin.

Mat Geo adina konusmayacagim zaten seviyorsun sadece deneme coz, tum yayinlarin ama tabi oncelikle bilindiklerin. Eger fenlerden istedigin verimi almazsan mf1den tercih yapmak istersin belki.

• Fizigin edebiyattan kolay oldugunu dusunecek kadar edebiyatla alakalam yok desem de yeridir. Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim oncelikle. Kesinlikle uygulayacagim soylediklerini. Umarim basarabilirim. Kararimi net veremiyorum acikcasi cok cekincelerim var. Ama deneyip gormem gerek..

• Pek cok konuda tavsiye verdim yine tavsiye verenleri incelersin 1sene de mf dene ne kaybedersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE73730B4 -- 10 Temmuz 2016; 19:37:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama inan hangi bolumu okuyacagimla alakali en ufak bi fikrim yok. Onlari arastiricam simdi. Eger sevdigim bir sey olursa okumak istiyorum. Bulamazsam da birazdan edebiyata nasil calisilir isimli icerigi isyan dolu bir baslikla karsilasabilirsiniz :D

• Sayısalda fizik var altyapı ve emek gerektiğini düşünüyorum tabi bide çalışıp hakkını alamamak diye bişey de var fizikte

• WorkHard. kullanıcısına yanıt
    Iyi sanslar

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    @Noktalıvirğül zaten ben de arastirdim oyle bi sey yapmam mumkun degil hic sayisal gormedim desem yeridir. Edebiyat kasmaya calisicam ne yapayim :(

• Bak ben sana bişey söyliyim mi benim önüme 2 sayfa taamamı dolu yazı koy ben onu ezberleyemem, ama bana oku sonra test çöz deseler test çöze çöze anlarım.ve zmanla zaten aklımda kalır,bi bunu deneyebilirsin 1 soru çöz yanlış çıksın cevabını öğren böyle yapa yapa gayet bütün her şey hafızada tutulabilir ama önce konuyu bir oku

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Zaten gunde 300 tane edebiyat cozmeden ezberleyebilecek potansiyelde degilim. Parcalayacagim artik yapacak bi sey yok

• Hocam temelsiz sayısal olunmaz, boşa kürek çekmenizi istemem.
  • Ben de lisede tm idim son sene mf girdim şuan tıpa gidicem inş yapılmayacak şey değil
    Ve başta sebebim aynı idi edebiyattan coğrafyaysam tiksiniyordum meslek bulamıyordum
    İstiyorsan dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Helal olsun

• Önerebileceğiniz ygs fen kitapları var mı? Başlangıç birisi için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.