|
Bildirim
|
Fatih Terim kovulduğu halde kulübü sattı gitti diyenin zekasında problem vardır.
Adam kovuldu şunu algılayamıyorlar. Böyle basit birşeyi algılayamıyorlar. Nasıl agılayamıyorlar. Nasıl. Anlamıyorum. Nasıl. |
Hala Terim'in sebepsiz yere kovulduğunu idddia eden saf arkadaşlarımız var. Adam sattı bizi gitti. Şampiyon olamayalım diye elinden geleni yapan tüpçü ile birlikte tüm Galatasaraylılarla dalga geçerek sattı.
|
Zeka problemi değil cahillik. Milllet çoktan unuttu bile yaşananları. Ne yaşandı desen kronolojik olarak anlatamazlar. Ama medyanın gazı ve yalan haberlerle bir algı yaratıldı.
İşin aslına gelince tabii ki Aysal Terim’i kovdu. Hem de mobbing uygulayarak, yalan söyleyerek, iki yüzlü davranarak etik dışı bir şekilde antremandayken kovdu. Bunun cezasını kulübü batırıp aciz bir biçimde kaçarak kendi de çekti. Ama olan kulübün geleceğine ve taraftara oldu. İddia ediyorum Aysal Terim’le uğraşacağına arkasında dursaydı, Terim’e yakın yöneticileri kulüpten tasfiye etmeseydi, 2 yıl şampiyon olan yönetim kadrosunu bozmasaydı şimdi GS Türkiye’nin Bayern Münih’i olmuştu. Kapanmayacak bir fark açmıştık. Aysal örneği Türkiye’deki yolsuzluğun, kokuşmuşluğun, ahlaksızlığın en güzel örneği. İyi işleyen her kurum eninde sonunda istismara uğruyor. Hemen birileri cebini doldurmaya başlıyor. |
Bi bitmediniz
|
Hesapladın mı gardaş kaç sene geriye gittik şimdi? Aydınlat bizi.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|