Şimdi Ara

Cidden şu galatasaray çok ilginç takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha çok değil bundan 3-4 sene önce hani ligde şampiyon olcağımıza kesin gözüyle bakar şlde ne yaparız ne ederiz çıkarmıyız diye düşünürken bu takım böyle giderse 2020e kadar şl yarı final görür diye düşünürdük arkadaşlarla çünkü kadro teknik ekip yönetim iç içe baya coşkulu güzel bi ortam vardı

2014 ocak aylarında bi başladı bu sevdiğimin medyası kötülemeye işte bi anda eleman olayları milli takımın fatih terim ısrarı medyanın alttan alttan galatasarayı eritme politakası bitirdiler gittiler gene galatasarayımızı.

yok yani akıl mantık sır erdiremedim ne oldu ulan o 2012-2013 sezonundan sonra şu takıma

kim yönetiyor türk futbolunu bilmiyorumda acilen şu takımların diktatör yöneticilerden ve liseli tayfalardan kurtulması lazım.artık takımı araplara ruslara çinlilere mi satarlar ne yaparlar bilmiyorum da kardeşim yıllardır bi düzen kurulmaz mı şu takımda ya dön dolaş fatih hoca kurtar bizi

drama dizisi gibi

• Zeka problemi değil cahillik. Milllet çoktan unuttu bile yaşananları. Ne yaşandı desen kronolojik olarak anlatamazlar. Ama medyanın gazı ve yalan haberlerle bir algı yaratıldı.

İşin aslına gelince tabii ki Aysal Terim’i kovdu. Hem de mobbing uygulayarak, yalan söyleyerek, iki yüzlü davranarak etik dışı bir şekilde antremandayken kovdu. Bunun cezasını kulübü batırıp aciz bir biçimde kaçarak kendi de çekti. Ama olan kulübün geleceğine ve taraftara oldu.

İddia ediyorum Aysal Terim’le uğraşacağına arkasında dursaydı, Terim’e yakın yöneticileri kulüpten tasfiye etmeseydi, 2 yıl şampiyon olan yönetim kadrosunu bozmasaydı şimdi GS Türkiye’nin Bayern Münih’i olmuştu. Kapanmayacak bir fark açmıştık. Aysal örneği Türkiye’deki yolsuzluğun, kokuşmuşluğun, ahlaksızlığın en güzel örneği. İyi işleyen her kurum eninde sonunda istismara uğruyor. Hemen birileri cebini doldurmaya başlıyor.
  • Fatih Terim kovulduğu halde kulübü sattı gitti diyenin zekasında problem vardır.

Adam kovuldu şunu algılayamıyorlar.

Böyle basit birşeyi algılayamıyorlar.

Nasıl agılayamıyorlar.

Nasıl.

Anlamıyorum.

Nasıl.
  • Hala Terim'in sebepsiz yere kovulduğunu idddia eden saf arkadaşlarımız var. Adam sattı bizi gitti. Şampiyon olamayalım diye elinden geleni yapan tüpçü ile birlikte tüm Galatasaraylılarla dalga geçerek sattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadeon kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Fatih Terim kovulduğu halde kulübü sattı gitti diyenin zekasında problem vardır.

Adam kovuldu şunu algılayamıyorlar.

Böyle basit birşeyi algılayamıyorlar.

Nasıl agılayamıyorlar.

Nasıl.

Anlamıyorum.

Nasıl.

Zeka problemi değil cahillik. Milllet çoktan unuttu bile yaşananları. Ne yaşandı desen kronolojik olarak anlatamazlar. Ama medyanın gazı ve yalan haberlerle bir algı yaratıldı.

İşin aslına gelince tabii ki Aysal Terim’i kovdu. Hem de mobbing uygulayarak, yalan söyleyerek, iki yüzlü davranarak etik dışı bir şekilde antremandayken kovdu. Bunun cezasını kulübü batırıp aciz bir biçimde kaçarak kendi de çekti. Ama olan kulübün geleceğine ve taraftara oldu.

İddia ediyorum Aysal Terim’le uğraşacağına arkasında dursaydı, Terim’e yakın yöneticileri kulüpten tasfiye etmeseydi, 2 yıl şampiyon olan yönetim kadrosunu bozmasaydı şimdi GS Türkiye’nin Bayern Münih’i olmuştu. Kapanmayacak bir fark açmıştık. Aysal örneği Türkiye’deki yolsuzluğun, kokuşmuşluğun, ahlaksızlığın en güzel örneği. İyi işleyen her kurum eninde sonunda istismara uğruyor. Hemen birileri cebini doldurmaya başlıyor.

• Tabi tabi tüpçüyle bir numaralı Galatasaray düşmanıyla anlaşıp takımı satıp gitmedide kovuldu. Mübarek sütten çıkmış ak kaşık be hey maşallah. La daha milli takımda yaptığı rezillikler ortada siz hangi mantıkla bu adamı tekrar Galatasarayda görmek istiyorsunuz?

• Bir zamanlar Leeds United vardı şimdi muhtemelen o coşkulu taraftar kitlesi Liverpool Chelsea ya da United'lı olmuştur.Sonu buna benziyor.Başak'tan bile 5-6 yiyen takım.Muhtemelen taraftarları Bjk Fb Tirabzon ya da Başak'a geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala Fatih Terim'i isteyen hainler var içimizde. Gelsin , takım da kulüpte kaç yıl geriye gidiyor izleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Hala Fatih Terim'i isteyen hainler var içimizde. Gelsin , takım da kulüpte kaç yıl geriye gidiyor izleyin...
    kim hain?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Bir zamanlar Leeds United vardı şimdi muhtemelen o coşkulu taraftar kitlesi Liverpool Chelsea ya da United'lı olmuştur.Sonu buna benziyor.Başak'tan bile 5-6 yiyen takım.Muhtemelen taraftarları Bjk Fb Tirabzon ya da Başak'a geçer.
    ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Hala Fatih Terim'i isteyen hainler var içimizde. Gelsin , takım da kulüpte kaç yıl geriye gidiyor izleyin...
    Hesapladın mı gardaş kaç sene geriye gittik şimdi? Aydınlat bizi.

• quote:

Bir zamanlar Leeds United vardı şimdi muhtemelen o coşkulu taraftar kitlesi Liverpool Chelsea ya da United'lı olmuştur.Sonu buna benziyor.Başak'tan bile 5-6 yiyen takım.Muhtemelen taraftarları Bjk Fb Tirabzon ya da Başak'a geçer.
    Sen hangi takımlı oldun, Başakşehir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Tabi tabi tüpçüyle bir numaralı Galatasaray düşmanıyla anlaşıp takımı satıp gitmedide kovuldu. Mübarek sütten çıkmış ak kaşık be hey maşallah. La daha milli takımda yaptığı rezillikler ortada siz hangi mantıkla bu adamı tekrar Galatasarayda görmek istiyorsunuz?
    Çok merak ediyorum, eğer lafının arkasındaysan bu sene şampiyon olursak sevinecek misin? Lafının arkasında olan adam Terim'in aldığı şampiyonluğa sevinmez. Hadi bakalım.

• quote:

dursun destekçisi gohardorgohome sen misin birader?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Hesapladın mı gardaş kaç sene geriye gittik şimdi? Aydınlat bizi.

Alıntıları Göster
    Ben düşüncemi lafımı yedim diyecek bir insanım. Milli takım macerasından sonra FT ye hiç güvenmiyordum.

Ama milli takımı kabul eden GS ı bırakan Beklediğim FT beni ters köşe yaptı olay bu.

Şimdi sonuna kadar destekliyorum

• Gerçekten oyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Tüpcünun yanina gitti diyip duruyorsun da goren de tüpcüyü koynuna aldı sanar adamın gittigi yer türkiye milli takımı şunu bi anlamiyorsunuz ki adam kalıcı olarak gitmek istememisti 4 maç kalmıştı grup maclarinin bitimine 4 unu oynatir geri gelirim demisti aysal olmaz oyle sey dedi ve adam galatasaray idmanindayken kovuldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.