Şimdi Ara

Ciddi Bi Şekilde Oynucam Ama YArdım Edin Lütfen Adamalrımın HEpsi Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar girdim oyuna çok güzel grafik felan baya hoş girişte hani adam yaratmada 3 tane adam oldu artık sıkıldım her kez bir şey dedi 3 adam oldu bir lvl9 biri 5 biri 12 ama görev almadım hiç gittim kafama göre öldürdüm canavarları her neyse teker tker kendim buldum dükkanları felan sorun orada deil bnm görev alamdan o kadar level gelmemde

zırnık ingilizce bilmiyorum yani bana garip şeyler yazmayın onu rica ediyorum (mesela deyinki general amca varya ona gitcen gibi)

şimdi tamamiyle yeni bir karakter yaptım yep yenii hiç bişi kesme bi yana hareket bile etmedim ben bu oyunu adam akıllı oynamak istiyorum

direk gidip sadece adamalrımı keseyim yoksa görevlerimi almaya çalışayım

dersenizki görev al bana görevin nasıl alındığını söyleyin yaa gerçekten kendimi ezik hissediyorum yaa ingilizce bilmiyorum bu bnm için bi kusur ama bu oyunu oynamak istiyorum

oyunda neler yapılır ssanki bi pc oyununu tam çözüm (şurdan şuraya zıplıcam bu kolu çevirecen gibi yazıyorlarya) böyle anlatabilecek bir arkdaş varmı nolur yardım edin

yeni bşlıorum fire kas yok şunu kas felan demeyin onlar ne onu bile bilmiyorum onların genel adı nedir bilmiommm çok yzdım biliorum çok şey istiyorum ama bana yardım edin ihtiyacım var yaa :( :( :( :( :( :( :( :(

• www.silkroadturkey.com bu sitede bir cok dokuman var bence ilk once onları okumalısın
  • hayır bu site yeni pek aradıklarımı bulamıyorum ben dedim ya oyun hakkıdna olan şeyleri bilmiyorum adamlar yeni başlaanlar buraya yamışlar işte bunu yapın şunu yapın diolar o dedikleri şeyi anlasam sorun kalmacak saten
  • vallaha o kadar indirgenen bir anlatmayı nerden bulursun bilemiyeceğim.
  • www.srotr.com

bi de şurdan dene istersen
  • hoca bu oyun isteksiz oynanmaz,isiicen habire kasıcan kasmaya devam
  • dostum ilk önce üst başlık var görevler türkçe onu indir

sonra diyelim yazıyo herbalist den alcan diye jangan haritasını aç ordan herbalist shopu bul adamdan al
    en üstte start falan bişey yazar oraya tıkla almak için

ilk charımda ben de sen gibi görev bilmeden 20 ye kadar kastım ama çok zor oluyo bence görevlerini ihmal etmeden bitir en kısa sürede lvl atlamak istiyorsan

bide kullandığın silahı yaz ve ona göre seni karakterin skill ve stat ları için yönlendirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 16 Mayıs 2006; 10:37:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eh bi de şuraları dene istersen :)

SilkRoad başlangıç ve oyun paneli kullanımı içinhttp://www.dikmen.org

Burada oyun panelindeki seçeneklerin açılımı, bazı temel işlevlerin yapılışı, görevleri falan filan bulabilirsin.

Soruların içinhttp://forum.dikmen.org

Burda da sorularına yanıt bulabilirsin, bulamadıklarını da sorarsın cevaplarız

Şimdi sorularına biraz cevap vereyim, öncelikle görevleri yapacaksın kesinlikle, görevsiz bu oyunu oynayamassın. Leveline göre görevleri bitirdikten sonra kalan zamanlarında istediğini kesersin.

Oyunun ekranında bulunan simgelerin ne işe yaradığını öğrenmek için

http://www.dikmen.org/ekranlar.htm sayfasına bak orda bazı bilgileri edinirsin. Resimlerde öğrenmek istediğin, işaretlenmiş alanların üzerine gittiğinde sana açıklama bilgisi çıkacak

Oyunda kullanılan terimleri öğrenmek için

http://www.dikmen.org/terimler.htm

Görevler için

http://www.dikmen.org/quests.htm

Görevleri almak için gerekli NPC'lerin yerleri ve görevlerde kesmen gereken yaratıkların yerleri için

http://www.dikmen.org/maps.htm

linklerini kullanabilirsin. Başlangıç için sorduklarının bir çoğunu buralardan öğrenebilirsin. Geri kalanları sorman lazım :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resler -- 20 Ocak 2015; 17:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: resler

Çok güzel bir kaynak olmuş. İngilizce olan bazı bölümlerde çevrildiğinde çok güzel bir rehber kaynak olacak. Aslında şu anki durumuyla bile oıldukça yeterli durumda. Nede olsa oyun daha çok yeni.

2 aydır SRO ile ilgili bir çok türkçe bilgi içeren foruma üye oldum fakat skill (yetenekler) ile ilgili aradığım türkçe kaynağı burada bir arada bulabildim.

Ellerine sağlık.

Benim için diyorsan, ingilizce olan yerler neresi sölersen bir bakarım :)

Ben bilgisayarımı bile ingilizce kullandığım için arada atlıyorum bazen türkçe ingilizce dikkatimi çekmiyor :P

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resler -- 20 Ocak 2015; 17:49:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: resler

İlk aklıma gelen harita resimlerini altındaki açıklama satırları. Bunlar bir resim düzenleme programı ile açılıp değiştirilebilir. Ayrıca yetenekler kısmında (özellikle skill yerine yetenek yazıyorum) türkçe karşılığı olan terimlerin çevrilmesi yararlı olur.

Görüşlerin için saol ama ben de birkaç ekleme yapayım

Monster haritalarında, monster isimleri Çinceydi, onları açtım ve her birinin ismini olması gereken şekilde düzelttim. Bunda bir problem yok. Yalnız, şehir haritalarında, alttaki açıklamalar, NPC'lerin isimleri ve şöle kullanımları var

JINGYO - South Gate Guard şeklinde yazılmışlar. Eğer bunları ben Doğu-Batı kapısı gardiyanı gibi değiştirirsem, görev alan arkadaşlar görevde yazan East-West gibi terimler karşılığında bunları bulmakta zorlanacaklardır. Yani oyun içinde isim olarak böle geçtiğinden dolayı Türkçe'leştirmek bana göre pek uygun sayılmaz.

Skiller (Yetenek) bölümünde de ne işe yaradığını bildiğim skillerin altına, ne tür bir skill olduğunu yazdım. Bunun haricinde skill vuruş türleri hakkındaki terimler için

Mesela : Simultaneous Attack

http://www.dikmen.org/terimler.htm linkinde gerekli açıklamaları yaptım.

Bunun haricinde bilinmeyen şeyleri kişiler sordukça oraya eklemeye çalışıyorum. Yani bana göre önemsiz olan bazı terimleri başkaları merak edebiliyor ama bu benim dikkatimi çekmediğinden dolayı oraya eklememmiş olabilirim

Görüşlerin için tekrar teşekkürler, vakit bulabilirsem biraz daha geliştirmeye çalışabilirim. Ama vakit sorunu yaşıyorum biraz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resler -- 20 Ocak 2015; 17:49:14 >
  • Dikmen abi site çok güzel olmuş gordugum en guzel silkroad sitesi.Bole bişey yaptıgın için cok teşekkür ederim.Bir de sana soru sorcam.Ben venice serwer na basladim yeni.Bow kullaniyom Cold buyusu nu actim Garment giyiyom ama bowman gorevini yaparken cok canim gidiyo ve zor olduruyom5-6 vurusta kesiyom.Eceba bow dan mi kaynaklaniyo.Birde bana tafsiyede bulunacağin char
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti1989

Dikmen abi site çok güzel olmuş gordugum en guzel silkroad sitesi.Bole bişey yaptıgın için cok teşekkür ederim.Bir de sana soru sorcam.Ben venice serwer na basladim yeni.Bow kullaniyom Cold buyusu nu actim Garment giyiyom ama bowman gorevini yaparken cok canim gidiyo ve zor olduruyom5-6 vurusta kesiyom.Eceba bow dan mi kaynaklaniyo.Birde bana tafsiyede bulunacağin char

Öncelikle görüşün için teşekkürler :)

Şimdi, karakterin hakkında yeteri bilgi vermemişsin ama biraz fikir vermeye çalışayım.

Öncelikle bowman görevi demişsin, ama hem düşük görevde hem yüksek görevde bowman görevi olduğundan karakterinin levelini tam tahmin edemiyorum ama fikrim 20- bir levelde olduğun. Bu levellerde garment giymen fiziksel damage alma oranını yükseltecektir. Bu nedenle minimum 25+ olmadan önce garment giymen pek uygun olmayacaktır. Protector set tercih etmelisin.

Şayet INT bir karaktersen ilerde giyeceğin giysi tipi, Protector veya Armor olmalı
    STR bir karaktersen ileride Garment veya Protector giymelisin (Garment tercih sebebidir)

Eğer okçuysan bence STR ağırlıklı gitmen daha faydalı olacaktır. Ayrıca Bow skillerinden birinci skili ağırlıklı olarak çalış.

Unutma bow skillerinin hepsi str'den güç alırlar. Eğer int bir karakter olacaksan Sword veya Spear tercih etmen daha faydalı olacaktır.

Yok ben ilerde aduket atmaktan başka bir şey yapmayacağım diyorsan o zaman int tercih edebilirsin.

Zaten aduket uzun menzilli bir saldırı olduğundan okçu olmanın bir faydası yok diyebilirim.

Ama oynaması en zevkli karakterlerden birisi okçudur. Özellikle maymunun varsa tadından yenmez

Ben ilk başlarda okçuydum, sonra okçu+Glave oldum, şimdi sadece Glaveyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 20 Mayıs 2006; 9:24:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.