Şimdi Ara

Ciddi bir durum, yardiminiz lazim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 1,5 ay once Nokia c6-00 aldim. Her sey iyi hos ama son 3 - 4 gundur bir sorunum var.

Telefonun tus kilidini aciyorum erkan dokunmatigi kesinlikle işlemiyor. Tekrar tus kilidini kapatip aciyorum duzeliyor. Bazen hic olmuyor bazen ise 3 - 4 defa tus kilidini acip kapattigimda duzeliyor..

Cok can sıkıcı bir durum yazilimdan vs kaynaklaniyordur diye dusunuyorum cunku guncellemeler yapilmamis, en son 2010 ocakti sanirim.

Yardiminiza suanda muhtacim

Cok cok tesekkur ederim simdiden

• ++++
  • Hocam son guncellemeleri yuklemeni tavsiye ederim.Eger sorun devam ediyorsa donanimsaldir.Teknik servise goturmende fayda var.
  • Güncellemelerini yap. Eğer ki düzelmezse tabiki Garantiye yollayacaksın
  • Guncellemeleri nasil yapacsgim hakkinds bir fikrim yok, bu konuda ds yardimci olursaniz sevinirim.

Bide bu alet BEta garantili nerelerde var bu beta nereye verebilirim telefonu?
  • bilgisayarına ovi suite kur, kablo ile tak telefonu, program sana yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

bilgisayarına ovi suite kur, kablo ile tak telefonu, program sana yardımcı olacaktır.

Ovi suite yi nereden undirecegim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aşağıdaki linkten indirebilirsin.

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe

birde telefonun wi-fi ile internete bağlıysa eğer telefonundan *#0000# tuşla, seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de, oradanda telefonun güncellemelerini yükleyebilirsin.
  • Onu denedim ama guncelleme yok diyor ?? -.-
  • en temizi servise gönder yazılım güncellesinler kafan rahat etsin.
  • sorun %99 yazılımsal görünüyor.çaresi tabiki güncelleme
  • Arkadaslar beta garantili bu nereye vericem servis icin? Bir de bunun icin yardimci olirsaniz cok super olur :)
  • yokmu bu telefonun faturası vs ordaki numaradan ögren ,yada aldıgın yere götür yardımcı olsunlar.Beta istanbulda diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 23 Ağustos 2011; 16:06:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.