Şimdi Ara

Ciddi Konu: Aqua dolphinde böyle birşey mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir arkadaşa hava atıyodum. Pazartesi günü aqua dolphine gidicez diye. o da bana bir olay anlattı.

Kaydırağa jilet koyuyolarmışi. Sıkıysa kay diyolarmış. Kayan birinin sırtı tamamen gitmiş

Doğru mudur bu ya

• Niye böyle bir şey yapsınlar ki ?
  • Sene 2004teydi o olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aqua dolphin falan bilmemde bazı .................... kaydırakların birleşme noktasına jilet koyup aşağıda izliyolarmış bu sadece orda değil kaydıraklı havuzlarda yapılan bir şey.
  • Ben bu ülkenin

Hiç yapılmamış zannediyordum adam 2004 yapılmış dedi.
  • Ben Sapancada oturuyorum.Buradaki küçük aquada bile oluyormuş yani oraya özel birşey değil.Dikkat etmek gerek.
  • "Bugün bir arkadaşa hava atıyodum. Pazartesi günü aqua dolphine gidicez diye." kısmından sonrasını saygısızlık olmasın diye okudum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanım dondu lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Bugün bir arkadaşa hava atıyodum. Pazartesi günü aqua dolphine gidicez diye. o da bana bir olay anlattı.

Kaydırağa jilet koyuyolarmışi. Sıkıysa kay diyolarmış. Kayan birinin sırtı tamamen gitmiş

Doğru mudur bu ya

hayal ettim yeminle için gitti ha uff
  • yapanın amacı neymiş,küfür edesim geldi yapanlara.
  • Bu muhabbet hala bitmedimi ya en az 5-10 senedir duyarım ama gerçek mi değil mi bende tam bilmiyorum.
  • Evet yapan var dogrudur bende duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ilk duyduğumda iğrendim. İçim gitti. direk belimi tuttum. Valla iğrenç bir durum
  • Zor olmazmı jilet koymak hem yüksekte kalıyor hemde kaydırak sert yani tamamen girmez içine biri kaydığı zaman çıkar veya saplanır
  • bende duydum o olayı. ama kaymadan önce bir bakarım. herkes mutlu mesut kayıyorsa sıkıntı yok demektir
  • bu jilet koymanın amacı ne onu anlayamadım
  • Amaç belli değil, ama sebep kesinlikle cahillik. Ordaki görevlilere sorarım artık. İlk biz binmeyiz zaten. Belki bu korkuyla sadece yüzerim: Kaydırağa binmem
  • Kimseye anlatma,ille biri kayar.Sende ondan sonra kayarsın

Ya da herkesi uyar en önden sen atla
  • klişeden ölen var yahu kaç yıllık şehir efsanesi.
  • o olayı ben de duymuştum ama artık yapılmıyordur herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.