Şimdi Ara

Çift amfi bağlantısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımda 1 stereo 4 kanal amfi bağlı buna 1 takım hoparlör ve 1 takım komp. bağlıdır arkadaştan mono amfi aldım bunuda takıp woofer bağlamak istiyorum. stereonun output çıkışndan y kablo atsam monoya, stereoya gelen güç kablosundan monoya 4 ga kablo ile güç versem böyle bağlaya bilirmiyim ? Lütfen bu konuda deneyimli arkadaşlar bağlantı şeklinde yardımlarınızı bekliyorum .

• bana kalırsa araçta başka amfi yokmuş gibi tekrar kablo sigorta çekmen gerek
  • Benimde çift anfi var araçta oto elektrikçi arkadaşım çekmişti kablosunu yalnız aküden çekilen kablo bakır ve bir parmak kalınlığındaydı bagajda önce bir anfiye girip ordan diğer anfiye çıkış yapmıştı, tabii araçtaki aküde önemli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zndn

Arkadaşlar aracımda 1 stereo 4 kanal amfi bağlı buna 1 takım hoparlör ve 1 takım komp. bağlıdır arkadaştan mono amfi aldım bunuda takıp woofer bağlamak istiyorum. stereonun output çıkışndan y kablo atsam monoya, stereoya gelen güç kablosundan monoya 4 ga kablo ile güç versem böyle bağlaya bilirmiyim ? Lütfen bu konuda deneyimli arkadaşlar bağlantı şeklinde yardımlarınızı bekliyorum .

2 ga kablo ile steryo amfiye çek daha sonra yine kısa bir 2 ga kablo ile steryo amfiden mono amfiye çek kabloyu

bu arada remote unutma yine onuda steryodan çekebilirsin aynı şekilde bir sorun olmaz 60-100 amper arası bir sigorta tak akü den 15-20 cm kadar sonrasına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.