Arkadaşlar aracımda 1 stereo 4 kanal amfi bağlı buna 1 takım hoparlör ve 1 takım komp. bağlıdır arkadaştan mono amfi aldım bunuda takıp woofer bağlamak istiyorum. stereonun output çıkışndan y kablo atsam monoya, stereoya gelen güç kablosundan monoya 4 ga kablo ile güç versem böyle bağlaya bilirmiyim ? Lütfen bu konuda deneyimli arkadaşlar bağlantı şeklinde yardımlarınızı bekliyorum .
bana kalırsa araçta başka amfi yokmuş gibi tekrar kablo sigorta çekmen gerek
Benimde çift anfi var araçta oto elektrikçi arkadaşım çekmişti kablosunu yalnız aküden çekilen kablo bakır ve bir parmak kalınlığındaydı bagajda önce bir anfiye girip ordan diğer anfiye çıkış yapmıştı, tabii araçtaki aküde önemli bence
quote:
Orijinalden alıntı: zndn
Arkadaşlar aracımda 1 stereo 4 kanal amfi bağlı buna 1 takım hoparlör ve 1 takım komp. bağlıdır arkadaştan mono amfi aldım bunuda takıp woofer bağlamak istiyorum. stereonun output çıkışndan y kablo atsam monoya, stereoya gelen güç kablosundan monoya 4 ga kablo ile güç versem böyle bağlaya bilirmiyim ? Lütfen bu konuda deneyimli arkadaşlar bağlantı şeklinde yardımlarınızı bekliyorum .
2 ga kablo ile steryo amfiye çek daha sonra yine kısa bir 2 ga kablo ile steryo amfiden mono amfiye çek kabloyu
bu arada remote unutma yine onuda steryodan çekebilirsin aynı şekilde bir sorun olmaz 60-100 amper arası bir sigorta tak akü den 15-20 cm kadar sonrasına