Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB4BFA9A5 -- 19 Eylül 2023; 2:26:49 >

• Benimde aklıma şu takılıyor 2 tane odaya mı kayıtlı oluyoruz ?
  • Tıp veya hukuk okuyorsan zor olur tabi ama mühendislik felan okuyorsan pek zorlamaz. Tabi illa ki çift ana dal yan daldan daha zordur.

Bu alttaki linke bakarsanız sanırım yardımcı olabilir. Arkadaş TOBB Etüde tıp okurken psikolojide çift ana dal yapmış.
    https://www.etu.edu.tr/tr/haber/gazete-etu-tip-fakultesi-nde-okurken-psikoloji-bolumunde-cift-ana-dal-yapan-ceyhun-yilmaz-ile-roportaj-yapti

Bu linki bende geçen görmüştüm ilk gördüğümde inanamadım ama sonra dedim isterse yapılır çalışana hiçbir şey zor değil.

• Ben de ÇAD istiyordum ama bizim üniversite Anadalın ortalamasını 3.5 istiyor.Bu da benim için pek mümkün değil.Öncelikle şartlara bir bak kardeşim.Ona göre duruma bakarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak dersleriniz var bu bakimdan iyi. Eğer ikisi de örgün ise ders saatleri cakisacagi icin okulun uzama ihtimali var. Zor olacaktır vize final aynı güne denk gelebilir. Hatta aynı saate bile. Kısaca şimdikinden daha çok çalışman gerekecek.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümde okuyorsunuz ve de hangi bölümle çap yapmak istiyordunuz ki ve de istediğiniz her bölümle ortalama şartını yerine getirmek kaydıyla çap yapabiliyor mu sunuz?

• İktisat okuyorum.Eğitim fakültesi veya siyasal ana dal yapmayı düşünüyordum.Ama bizim üniversite kendi dalında 3. Dönemden itibaren 3.5 , 5. Dönemden itibaren 3 ortalama istiyor.Bu da benim için mümkün olmadığı için başvuru yapmadım.İstenilen her bölüm değil de İİBFnin tüm bölümlerinden yapabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    Logitech G Pro X
    2 yıl önce açıldı
    WLmouse Beast X Max
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşaaat mühendisliği falan mı düşünüyorsun hocam ?

• İşin zor vallaha hocam inşaat mühendisliği okuyan arkadaşlarım yaz okullarından sürünüyor.Kararı dikkatli vermek lazım.Boş vaktin varsa ve ortak ders sayısı fazla değilse düşünülebilir.

• Öğrenci işleriyle konuşmak lazım da ülkemizdeki öğrenci işlerinin durumu malum.Geçmiyor olabilir çünkü o bölümü oranın öğrencisiymiş gibi okuyorsun.Ki mutlaka farklı şeyler de vardır.Mimarlık okuyup inşaaat mühendisliği çap yapan biri bulabilirsen sorun çözülür.Okulun grupları falan araştırmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.