yeni yeni ilgileniyorum bu işlerle o yüzden biraz kafam karışık anlamadığım bi kaç nokta var cevaplayabilirseniz memnun olurum
bagaja bass koymayı düşünüyorum bunun için hertz es 300-d hoperlor (4+4ohm 350rms) ve jbl 301.1 anfi düşünüyorum hertz woofer 4 ohm iki girişli yani 4+4 çift bobin jbl 301.1 de 4ohm 204rms 2ohm 284rms çıkışlı doğal olarak 2ohm 284 kullanmak istiyorum ama anlayamadım arkasında iki çıkışı var ben bu iki çıkışı hoperlorun arkasındaki iki çıkışa direk mi bağlıycam yoksa hoperloru köprüleyip 2 ohma düşürerek mi jblin iki çıkışından birine bağlıycam yoksa hem anfi hemde hoperlorun mu koprulenmesi lazım Teşekkürederim
birbirinden ayrı iki adet bobin bulunur. ister tek bobını ıstersenız ıkı boboını de bırbıırıne paralele veya seri bağlayarak daha yüksek güçlere ulaşarak kullanabılrıısnız. sizin almayı dus7undugunuz sub yukarıdaki gıbıdır.
yani ben bu sw yi hem 8ohm hem 4ohm hemde 2ohm kullanabilirm dimi? farkları nedir her 3 ohm içinde 350 watt rms mi verir teşekkürederim
quote:
Orjinalden alıntı: serhatser
yani ben bu sw yi hem 8ohm hem 4ohm hemde 2ohm kullanabilirm dimi? farkları nedir her 3 ohm içinde 350 watt rms mi verir teşekkürederim
her üç çeşit bağlantıda 350 rms alamzsınız. ohmaj yükseldikçe güç düşecek ses kalitesi artacaktır. ohmaj düştükçe tersi olacaktır. siz Sw un bobınlerını paralel bağlayıp ideal 2 ohm da beslemenız yerınde olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme