Şimdi Ara

Çift ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sapphire PC-AM2RS790G (Socket AM2 )
    4,00 GB İkili-Kanal DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
    AMD Phenom II X4 955 3.4

1.Ekran kartım : 1024 MBGeForce GTX 460 (MSI)
    2.Ekran Kartım : 9600GT 1GB

bi arkadaşım o anakartta sli yapamazsın ypasan bile hiç bir performans artışın olmaz dedi, ama physX olarak kullanabilirsin dedi
    uydum ona 2.slota taktim ama bilgisayar 9600gt yi görmedi Aygıt yöneticisindede görmedi nvidia physx ayarlarındanda görmedi, herhal driver kurmadıgımdan olmuştur

ama sorun şuki şuan gtx460 ın driveri var, ayrıca yanına 9600gt nın driverinimi kurmalıyım
    sli kablosunumu takmalıyım bilemedim

Anakarta bilemediğim ayarmı var ?, 2.ekran kartını takınca 1.slot otomaktik hızını x16 dan x8 e çekti

ne yapmalıyım, önerileriniz neler

• abicim sli olmaz doğru sölemiş arkadaşın sli olması için grafik cpuların aynı olması gerekir yani 2 tane gtx 460 veya 2 tane 9600 gt
  • SLI olmazlar ama ben de ikinci kartın Physx özelliğini kullanabilirsin diye biliyorum. Sürücü kurarken ekran kartına yönelik olarak kurma. Yani tüm ekran kartlarının sürücülerini içeren tek bir paket üzerinden kur. Belki bu işe yarayabilir. Eğer buda çözüm olmazsa sorun anakarttandır. Chipset uyumsuzluğu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuMMerLoVe -- 10 Şubat 2012; 6:10:41 >
  • aslında kartın sistemde çalıştıyla ilgili en ufak bir bilgi alamıyorum
    sadece 2. pce slota taktıgımda fanın döndüğünü görebiliyorum
  • Eğer ikinci ekran kartını taktığında birinci PCI Express soketi 8X olarak değişiyorsa o zaman anakart kartı algılıyor demektir. Ancak yomgasetinin amd olması ve crossfire desteğine sahip olması sorun yaratıyor gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.