Bildirim
Çift hatlı + çift hatlı + Wi-fi olan telefon. Marka ve fiyat sınırı yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çift Hatlı + Çift hatlı isteğinize uygun 4 hatlı bir telefon Dünya üzerinde Henüz piyasaya çıkmamıştır. -
ÇİNE TELEFON ET ORADA YAPARLAR VE DE ADINIDA YAZIP GÖNDERİRLER .....FİYAT SINIRI YOKSA EĞER -
3g yi boşver gm androidli modelini al 600 e düşmüş iyi bir telefona benziyor wlan mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
3g yi boşver gm androidli modelini al 600 e düşmüş iyi bir telefona benziyor wlan mevcut
model nedir ?
DST L1 diyorsunuz sanırım buldum teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybercup -- 20 Kasım 2009; 12:27:35 > -
vertice v700 de 3g de var. Ancak internette satan bir yer henüz bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: cybercup
quote:
3g yi boşver gm androidli modelini al 600 e düşmüş iyi bir telefona benziyor wlan mevcut
model nedir ?
gm android diye geçer fiyatı da 600 e düştü -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cybercup
quote:
model nedir ?
gm android diye geçer fiyatı da 600 e düştü
üretimi durdurulmuş diye duydum varmı bu telefon hakkında bilgisi olan peki. Özellik olarak 600 eder bence fazlasıyla. -
teknosada bayramdan önce 600 liraydı şimdi 450 liraya düşmüş -
Hızlıadaydı sanırım bikaç tane wifili çin malı var. Fiyatları uygun sayılır. Ama kalite kocaman bir soru işareti??? -
bu dst l1 sadece ereyon ve teknosada mı var diğer büyük mağazalarda teknoloji marketlerde ( elektro world, media) yokmu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X