Bildirim
Çift hatlı + çift hatlı + Wi-fi olan telefon. Marka ve fiyat sınırı yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çift Hatlı + Çift hatlı isteğinize uygun 4 hatlı bir telefon Dünya üzerinde Henüz piyasaya çıkmamıştır. -
ÇİNE TELEFON ET ORADA YAPARLAR VE DE ADINIDA YAZIP GÖNDERİRLER .....FİYAT SINIRI YOKSA EĞER -
3g yi boşver gm androidli modelini al 600 e düşmüş iyi bir telefona benziyor wlan mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
3g yi boşver gm androidli modelini al 600 e düşmüş iyi bir telefona benziyor wlan mevcut
model nedir ?
DST L1 diyorsunuz sanırım buldum teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybercup -- 20 Kasım 2009; 12:27:35 > -
vertice v700 de 3g de var. Ancak internette satan bir yer henüz bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: cybercup
quote:
3g yi boşver gm androidli modelini al 600 e düşmüş iyi bir telefona benziyor wlan mevcut
model nedir ?
gm android diye geçer fiyatı da 600 e düştü -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cybercup
quote:
model nedir ?
gm android diye geçer fiyatı da 600 e düştü
üretimi durdurulmuş diye duydum varmı bu telefon hakkında bilgisi olan peki. Özellik olarak 600 eder bence fazlasıyla. -
teknosada bayramdan önce 600 liraydı şimdi 450 liraya düşmüş -
Hızlıadaydı sanırım bikaç tane wifili çin malı var. Fiyatları uygun sayılır. Ama kalite kocaman bir soru işareti??? -
bu dst l1 sadece ereyon ve teknosada mı var diğer büyük mağazalarda teknoloji marketlerde ( elektro world, media) yokmu?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung a15 alınır mı
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X