Şimdi Ara

Çİft işletim sistemi kurulumu (vista-xp) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemde C: de vista vardı.. sonradan D: ye win XP sp2 kurduk..(autocad için 512mb ramle vista kasıyodu )

şimdi xp açılıyor sadece.. boot.ini den karıştırdım bişeyler ama vistayı boot yapmıyor..
    bilen varsa bi yardımcı olsa..

• bu arada sistem laptop...
  • bilgiayarımı sag tıkla orda gelişmiş war ordan başlangıç die bi bölum war oraya gel orada ayarlar war onun içine gir çıkan pencerede işletim sistemleri çıkıcak karşına hangisinden başlamsını istiyosan seçersin insallah yaparsın benimki ingilizce xp oldugu için ne şekilde çevrilmiş bilmiyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir....
  • dediğin yerde zaten sadece xp gözüküyordu..boot.ini den ayrladım bişeyler anca vistayı görüyor ama boot yapmıyor işte neyse sağol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: younglions

sistemde C: de vista vardı.. sonradan D: ye win XP sp2 kurduk..(autocad için 512mb ramle vista kasıyodu )

şimdi xp açılıyor sadece.. boot.ini den karıştırdım bişeyler ama vistayı boot yapmıyor..
    bilen varsa bi yardımcı olsa..

Eğer iki İşletim sistemi kuraksanız C: ye XP yi D:yede Vistayı kurun Sorun çözülecektir Eski yeniyi tanımaz yeni eskiyi tanır

• win98-2000 zamanında öyle bişey vardı..demekki buda böyle yapıyor..bide öyle deneyelim dicem ama laptop la birlikte winvista vermemişler ne yazıkki..(laptop arkadaşında)
  • Kural:
    En akıllı sistemi en son kuracaksın.

Sen baştan hata edip Vista' nın üzerine XP kurmuşsun. Tek çaresi tekrar Vista yı kurman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ilk önce eski işletim sistemini sonra yenisini kurman gerekiordu!
  • arkadaşım ne format nede başka birşey... tek yapacagın vista dvdsini takıp system restoreden düzeltmek
  • ok öylede denerim..dvd sini bulabilirsem..
  • "Easybcd" programını kullanırsan xp ve vista boot seçeneğini aktif edersin.Böylece sorunsuz devam edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.