Şimdi Ara

çift mause ile çalışılabilinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ustalar.benim pc de çift monutör var ve bu pc de çift mause ile çalışmak istiyorum.sorum ise 2 mause yi birbirinden bağımsız şekilde nasıl çalıştırabilirim.şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

• iki farklı imleç kullanmak istiyorsan mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sohbet06

merhaba ustalar.benim pc de çift monutör var ve bu pc de çift mause ile çalışmak istiyorum.sorum ise 2 mause yi birbirinden bağımsız şekilde nasıl çalıştırabilirim.şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

cidden gülümsettin beni. senin istediğin bir pc den 2 ayrı işlem yapması diğer ekranda dh de takılırken,diğeri oyun oynasın

imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stf11 -- 11 Şubat 2010; 17:51:40 >
  • 2 mause u birbirinden ayrı çalıştıramazsın. Ben denedim. Birini sağa birini sola çektim ama imleç ortada kaldı maalesef
  • İki mause çalışıyor ancak senin talebini karşılaması mümkün değil... İki mause da aynı imlece hükmeder ancak...

• evet bu şimdilik mümkün değil gibi.iki ayrı mause yi kullanırken hagisini hareket ettirirsen neticede imleç tek olduğundan ayrı kullanılamaz.
    bende iki ayrı klevya var kullanıyorum.ama ikisi de aynı yerde işlem yapıyor.yani farklı bir yerde işlem yapmak imkansız....
  • benim için imkansız dene bir olay yoktur diyodum artık var oldugunu anladım...2 mouse çalıstırmak suan için mümkün değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 mouse li pc cıksa bile beynimiz ikisinide kontrol edemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

cidden gülümsettin beni. senin istediğin bir pc den 2 ayrı işlem yapması diğer ekranda dh de takılırken,diğeri oyun oynasın

imkansız.

ben bu olayı çok uzun zamandır kullanıyorum
    bir monitörde film, oyun vs açıkken diğer monitörde başka uygulama kullanıyorum birbirinden bağımsız
    üstelik bunun için çoklu masaüstü kullanmaya bile gerek yok
    bilgisayarda çift ekran çıkışı olsun yeter

mouse olayına gelince onunda var olduğunu biliyorum fakat hiç denemedim
    CPNMouse denen bir sürücü ile multimouse özelliği kullanılabilir
    her sisteme olur mu bilemem ama bu özellik uzun bir zamandır var

• ya insanın beyni müsade etmez en basta kafası karısır bi mouse ile onu yaprken diger ile onu yapmak
  • Yeni bir bilgisayar satın alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: execution

Yeni bir bilgisayar satın alın :)

ama genede hem sağlak hemde solak olması lazım ikisini nasıl yönetecekse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

bence diğer ekranı evde "bende bilgisayar oynıcam" diyen bir kardeşinin kullanması amacıyla bu sistemi istiyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

bence diğer ekranı evde "bende bilgisayar oynıcam" diyen bir kardeşinin kullanması amacıyla bu sistemi istiyor...

olabilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.