Şimdi Ara

çift monitör desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar tek kasadan iki kullanıcı nasıl faydalanabilir. yani iki monitör iki kalvye+mouse tek kasa. nasıl yapılır. buiş için gerekli materyaller nelerdir ve nerden bulunabilir.

• xp de ayralarda bunu yapabilmen için seçenekler mevcut ben yapmadım ama var biliyorum...
  • body die bi kart wardı eskiden ama şimdi yok bildiğim kadarıyla xpde bahsi geçen ayar sadece 2 monitör takmak için... bu şekilde bi girişimde bulunacağına yeni makine alman daha ekonomik olucaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: elite

arkadalar tek kasadan iki kullanıcı nasıl faydalanabilir. yani iki monitör iki kalvye+mouse tek kasa. nasıl yapılır. buiş için gerekli materyaller nelerdir ve nerden bulunabilir.

Aynı şeyi bende yapmak istiyorum ama hala nasıl yapılır bulamadım .Ben böyle bir kart duymuştum.Ama ismi neydi şuan bilmiyorum.Ve piyasada mevcut mu o da belli değil.Veya bu çift kullanımı sağlayacak yazılımlar var mı ? ki zannetmem yazılımla halledilecek bir durum değil çünkü 2. bir klavye ve mouse söz konusu .Eğer bu konu hakkında bir bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen yardımcı olsun.
  • elimde böyle bi anakart var istersen istersen satabilirim
    pm at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.