Masaüstübilgisayar kullanıyorum (Lenovo AIO 700). HDMI kablo ile 2. bir monitör bağladım. Bu monitörü daha önce de kullanıyordum, ancak son zamanlarda (belki de birkaç aydır) aniden her iki monitör birden kararıyor ve tekrar açılıyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarı tamamen sıfırlayıp baştan kurdum, sürücüleri güncelledim ama yine de düzelmedi. Ne yapabilirim?
Sadece ekran mı kararıyor, sistem komple mi kapanıp açılıyor hocam?
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Sadece ekran kararıyor ve tekrar açılıyor. 5-10 saniye içinde düzeliyor her şey. Sistemde donma veya takılma olmuyor. Her şey arkaplanda düzgünce çalışmaya devam ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Caghkan
Sadece ekran kararıyor ve tekrar açılıyor. 5-10 saniye içinde düzeliyor her şey. Sistemde donma veya takılma olmuyor. Her şey arkaplanda düzgünce çalışmaya devam ediyor.
İkisi de aynı anda kapanıyorsa Ekran Kartı kaynaklı bir sorun gibi hocam. İlk olarak Ekran Kartı'nı söküp temizleyip eğer varsa başka bir slota takmayı deneyin. Sorun düzelmez ise Ekran Kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun.
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim. All-in-One PC kullandığım ve bu dediklerinizi nasıl yapacağımı bilmiyorum (teknik kısmı). Sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum ama yine de düzelmedi ve evet, ikisi aynı anda kararıp açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Caghkan
Teşekkür ederim. All-in-One PC kullandığım ve bu dediklerinizi nasıl yapacağımı bilmiyorum (teknik kısmı). Sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum ama yine de düzelmedi ve evet, ikisi aynı anda kararıp açılıyor.
:)
Hocam o halde büyük bir macera istiyorsanız kendiniz açıp yapın temizliğini. Gözünüz kesmiyorsa servisine verin.
Sıkıntı ekran kartı sürücünüzden büyük ihtimalle. Ekran kartınız ne ise ona uygun güncel driverı indirip kurun sitesinden. Büyük ihtimal düzelecektir. Sanırım eski sürücü hata veriyor ve görüntüyü sıfırlıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme