Şimdi Ara

çift ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende xfi gamer var arkadaşlar yanında onboard ses kartımda var mesala bazı uygulamaları xfiyle bazılarını ötekisiyle kullanabilirmiyim onboadu kaldırdım gerçi ama yeniden yüklesem çakışma yapar tahminimce deneme yanılmaya da çok üşeniyorum hazır kulllanan varsa yardım ederse sevinirim

• Maalesef benim bildigim ses kartlarında oyle bir sasın yok. Mesela ekran kartlarında SLı yada CrossFireX ile 2 kart kullanabiliyosun ama bunda boyle bir sey yok diye biliyorum.
  • win 98 de kullanılabildiğni okudum bir kaç yerde ancak xp de rastlayamadım yok mu bilen
  • hiç bir sorun olmaz
    gayet rahat kullanırsın
    herhangi bir uygulama açtığında varsayılan olarak 1. ses kartını görür genellikle
    sadece onu ayarlaman gerekecektir

quote:

Orjinalden alıntı: pilloow

bende xfi gamer var arkadaşlar yanında onboard ses kartımda var mesala bazı uygulamaları xfiyle bazılarını ötekisiyle kullanabilirmiyim onboadu kaldırdım gerçi ama yeniden yüklesem çakışma yapar tahminimce deneme yanılmaya da çok üşeniyorum hazır kulllanan varsa yardım ederse sevinirim
  • Sorun olmaz kullanabilirsin. Ama denetim masasından bi bak derim driverlarda çakışma filan yoksa problem yoktur.
  • Benim bildiğim ses efekti ve ses ayarlarından 2 ses kartıda çıkıyor 1rini etkinleştiriyorsun istediğin zaman 2.yi etkinleştiriyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet ya çakışmadı ayrıca quicksoundswitch diye bir program buldum her uygulama için ayrı ses ayarı yapabiliyorsun baya iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.