Şimdi Ara

ses kartı subwoofer bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde sony subwoofer var fakat ben bunu bilgisayara bağlayamıyorum ses kartım olmadığı için, anakart üzerinde sadece hoparlör girişi var, ben ses kartı alsam 2+0 hoparlörü ve ayrıyetten elimde olan subwooferı aynı anda bağlayabilir miyim ? bağlayabilirsem eğer nasıl bi kablo kullanmalıyım, subwooferın kablosu var bi ucu aux diğeri rca yardımlarınızı bekliyorum

• Foto atabilir misiniz Sub aktif mi pasif mi ?
  • probody08 kullanıcısına yanıt
    aktif hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo.bir

aktif hocam

kasanın arkası ve subın arkasını foto olarak atabilirsen bağlantıyı söylicem...
  • Bu malzeme işinizi görebilir.. kulaklık veya ses çıkışını, çokluyor.. tek kaynaktan > iki cihaz
    https://store.donanimhaber.com/d8/d2/4a/d8d24ac35a6a5822819f9178e2cd4fa3.jpg
  • hocam anakartta 3 giriş var ayrıyetten bu işi düzgün yapabilmem için ses kartı alıcaktım, bu da

sanırım o şekil bi kabloda işimi görebilir ses kartı almadan teşekkür ederim hocam
  • O kablo olmaz Hocam,, ses kablosu stereo dur,, ses kartının çıkışıda stereo dur,, o kablonun aynısı fakat, 3,5mm ucu, 3 uçlu olacak, diğer ucuda kırmızı beyaz olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi RCA Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    anladım hocam kırmızı beyaz olucak diyosunuz fakat cihazda tek giriş var fotoğrafta göründüğü gibi

hocam cihaz bu buarada Sony SA-WMS155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 20 Temmuz 2016; 1:43:42 >
  • sadece kırmızı veya beyazı takacaksinız, ses kartı 4+1 çıkış destekliyorsa, sabwoofer çıkışından ses alabilirsiniz.. yeşil = ön sağ/sol. mavi = rear(arka) sağ/sol. pembe = center(merkez) ve woofer(bass).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ses kartı almam gerekicek ozaman, benim anakartta sadece mikrofon hoparlör giriş ve çıkışı var

şöyle bi kart alsam işimi görür sanırım

ve şöyle bi kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 20 Temmuz 2016; 1:54:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.