Samsung' un dışında General Mobile' in çift hatlı telefonları var. Onları da inceleyebilirsin. Google' da ''general mobile'' diye arama yaparsan sitesine ulaşabilir ve modellere bakabilirsin.
General Mobile' in aşağıdaki modelleri kızaklı. General Mobile' in telefonlarını pek tanımıyorum. İyi araştırmak lazım.
dst 350 dst 250 dst s1
Şu hususu da söyleyeyim; çift hatlı telefonlar tek işlemci ve çift işlemci olmak üzere iki çeşit. İster tek işlemci ister çift işlemci olsun, telefon bekleme konumundayken iki hatta aktif durumdadır. Tek işlemcililerde hattın biri ile konuşuyorken diğer hat kapalı olur. Çift işlemcililerde hattın biri ile konuşuyorken diğer hatta açıktır.
tesekkur ederim :D baska tavsiye de bulunabilcek arkadasim varmi ?
dostum samsunglardan al çin malı alacağına
ben de oyle dusunuyordum zaten hem daha kaliteli hem de sik olur.kizakli bulabilsem i olur ya ama bulamadim brn
Samsunglar iyidir.
D980 var dokunmatik var onada bak...
General Mobile kullanan arkadaşlarımın %95inin telefonlarının bi yeri bozuldu haberin olsun.. Bilinen bir mark alırsan daha iyi olur...
quote:
Orijinalden alıntı: snapsy
General Mobile kullanan arkadaşlarımın %95inin telefonlarının bi yeri bozuldu haberin olsun.. Bilinen bir mark alırsan daha iyi olur...
Bencede çift hat kullanıpta şikayeti olmayan tek marka şu an için samsung sanırım...
tmm samsung iyi gibi o zaman sanirim.
samsung un hem cift sim kartli hem de kayan kapakli urunu vAR MI acaba ?
Bu telefonda çin telefonu çift hatlılarda olduğu gibi SIM1'den ara SIM2'den ara yok mu?
Yani ben ara tuşuna bastıktan sonra ister SIM1'den istersem SIM2'den numarayı arayamıyor muyum?
Bu telefonda çin telefonu çift hatlılarda olduğu gibi SIM1'den ara SIM2'den ara yok mu?
Yani ben ara tuşuna bastıktan sonra ister SIM1'den istersem SIM2'den numarayı arayamıyor muyum?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme