Şimdi Ara

Çift taraflı baskı yapan printer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çift taraflı baskı yapan bildiğiniz max 300 tl, baskı maliyeti ucuz olan bir yazıcı var mıdır?

CANON PIXMA IP4600 YAZICI

HP PRO K5400N RENKLİ YAZICI (C9282A)

benim bulabildiklerim bunlar? daha önce bunlardan kullananlar varsa tavsiye ederler mi? ya da daha hesaplı bir yazıcı var mıdır? özellikle kartuşlarını Pelikan'la kendim doldurabileceğim bir yazıcı olursa daha iyi olur....

Şimdiden cevaplicak arakadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahoo -- 7 Aralık 2009; 23:10:27 >

• Çok işlevli düşünürsen canon mp630 tavsiye ederim. Doldurulabilir kartuşlarını satın alıp kendin mürekkep dolumu yapabilirsin.
    Fiyatı da istediğin gibi 300tl civarı. Fakat cihazı nerede kullanacaksın bu önemli, çünkü verdiğin örneklerdeki hp K5400N ofis tipi büyük kartuşlu bir cihaz.
    Yani kartuşları daha fazla mürekkep alıyor(20ml) bu da daha fazla baskı demek. Doldurulabilir kartuşu da var. Ama doldurulabilir kartuş aldıktan sonra çok ta önemli değil tabi.
    Kartuş küçük olsa da bittikçe mürrekkep takviye edersin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 8 Aralık 2009; 12:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Çok işlevli düşünürsen canon mp630 tavsiye ederim. Doldurulabilir kartuşlarını satın alıp kendin mürekkep dolumu yapabilirsin.
    Fiyatı da istediğin gibi 300tl civarı. Fakat cihazı nerede kullanacaksın bu önemli, çünkü verdiğin örneklerdeki hp K5400N ofis tipi büyük kartuşlu bir cihaz.
    Yani kartuşları daha fazla mürekkep alıyor(20ml) bu da daha fazla baskı demek. Doldurulabilir kartuşu da var. Ama doldurulabilir kartuş aldıktan sonra çok ta önemli değil tabi.
    Kartuş küçük olsa da bittikçe mürrekkep takviye edersin zaten.

MP630 cok memnunum dusunmeden alabilirsin ama tabii kullanacagin yerde cok onemli.. cok iyi foto baski lazim degilse daha ucuzuna bakabilirisn.. cift tarafli baski lazim degilse Mp620 al derim 180TL..

• MP630 şuan bulundğum evde bundan var..çift taraflı yazıyor...kendi evime de MP620 aldım (wireless var bunda ama çift taraflı baskı yok)...3 gün önce...

Mp620'Yi 169 tl ye aldım buarada
  • mürekkep püskürtmeli yazıcı ile taslak modunda yazdırsan dahi 80 gr veya civarı kağıda önlü arkalı baskı son derece kötü bir görüntü verir.
    Çift taraflı yazdırmak için lazer tercih edin.
  • ben ikisinide önermiyorum

Mp640 öneriririm ama 1 ay sonra çıkıcak ve fiyatı 400 lira civarı olabilir...mp630 ve mp620 ile aynı kartuşu kullanıyor..bunada dolan kartuş olucaktır ozaman..

fiyat pahalı gelirse mp560 öneririm 540 a kolay dolan kartuş varsa bunada vardır...

ama mp640 20 sn de foto yazdırırken mp 560 39 sn de yazdırıyor (bizzat mp640 ı denedim )

diğer farkları ise 640 ta cd dvd yazdırma ve ethernet var ikisinindede wifi var ikisinindede çift taraflı yazdırma var..

mp560 şuan bulabilirsin ama foto hızı diğerine göre yavaştır bunuda unutma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.