Şimdi Ara

Çift Taraflı Usb Kablosu Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bende aşağıdaki resimdeki kablonun aynısı var fakat ben bunun soldaki kafasını çıkarıp usb kafası takmak istiyorum aynen sağdaki kafa gibi yani çift taraflı usb kablosu, nasıl yapacağımı bilmiyorum internette araştırdım fakat bulamadım veya ne şekilde yazacağımı bilmiyor da olabilirim :) nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz lütfen veya videolu anlatımı var ise link atmanızı rica ederim.
     Çift Taraflı Usb Kablosu Nasıl Yapılır ?

• USB uçları satılıyor. Kabloyu kesin. İçinden 4 kablo çıkacak. Multimetre yardımıyla hangi kablonun hangi hangi pine denk geliğini bulup kağıda yazın. Yeni aldığınız USB ucunda, var olanlan USB ucundaki ile aynı sıralamada lehinleyin. Plastik kaplama piyasada pek görmedim. O kısmını biraz doğaçlama yapacaksınız artık.
    İstediğiniz dönüşüm olur ama pek pratik bir ürün çıkmaz. Mini USB, USB dönüştüren ara parçalarla da dönüşüm yapabilirsiniz daha sağlıklı olur. Ancak en mantıklısı yeni kablo almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarnageTR

USB uçları satılıyor. Kabloyu kesin. İçinden 4 kablo çıkacak. Multimetre yardımıyla hangi kablonun hangi hangi pine denk geliğini bulup kağıda yazın. Yeni aldığınız USB ucunda, var olanlan USB ucundaki ile aynı sıralamada lehinleyin. Plastik kaplama piyasada pek görmedim. O kısmını biraz doğaçlama yapacaksınız artık.
    İstediğiniz dönüşüm olur ama pek pratik bir ürün çıkmaz. Mini USB, USB dönüştüren ara parçalarla da dönüşüm yapabilirsiniz daha sağlıklı olur. Ancak en mantıklısı yeni kablo almak.

Sanırım dediğiniz gibi yeni kablo almak daha temiz bir çözüm teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.