Bildirim
çift windows ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam kardeş 2 işletim sitemi kurmuşsun pc 1 kaldırman gerki yo windows cd kat pc sonra format çeker gibi
sonra 1 işletim sitetmini kadırım kurdan çıkman gereki yo(windossu tam kurmu yosun windows 1 silip kurdan çıkacaksın) -
şöyle açıklıyayım kardeş ben buna başka bir hdd daha taktım ona windows yükledim ve hdd çıkardıktan sonra böyle oldu senin dedigin yöntemi uygularsam düzelirmi? -
bilgisayarımı sağ tıkla özellikler de
oradan gelişşmiş e gel başlangıç ve kurtarmadaki ayarlara bas
sistem başlangıcı da düzenle ye baş not defteri açılacak
orada iki tane xp olucak başlangıcı hakkında bilgi olucak
senin işletim sisteminin hangi partition olduğundan yada disk olduğundan emin olduktan sonra diğer işletim sistemi açılışını o not defterinden sil birdaha karşına çıkmaz!!!
önemli bir not senin işletim sisteminin hangisi olduğundan emin olamazsan silme xp açılmaya bilir. kolay gelsin -
Bilgisayarım>>Sağ Tuş>>Donanım>>Donanım Profilleri>>
oradan profil 1 yada profil 2 bunlardan birini seç (yani pc hangi profil ile açılıyorsa (alttaki(1) yada üstteki(2)))
Kolay gelsinnnn -
yardımlarınız için tşkler arkadaşlar.! -
birsey değil her zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X