Şimdi Ara

Çift yollu akıllı anahtar entegresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar devre isleriyle hobi amacli uğrasiyorum aklımda bir proje var ama bu projede enerji verimliliği icin çift yollu anahtara ihtiyacim var cift yollu derken iki güç kaynağının olduğunu varsayarsak birinden güç geldiğinde diğerin kaynağın gücü kesmesi lagzim minik bir sey oldugu icin yüksek voltlara ihtiyacim yok bu konularda deneyimli olmadigim icin arastirma yapabilecegim hic bir anahtar kelime bulamadim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift konumlu anahtar diye netten bakın bulursunuz.
  • Hocam bana buton değil bana bu işi otomatik yapacak bir yöntem lagzim sanirim bunu entegreler yapa bilir diye umuyorum

• Dediğiniz 1 ad lm358 ile olur, Max kaç amper çekiyorsunuz ? bunu yazmanız gerek,
  • Role ile yapablirsin kapali acik kontak

1 nolu guc kaynagi calisinca r1 rolesini ceker kapali kontagi 2 nolu guc kaynaginin devresini acar ve tam tersi de oldu mu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: egealtay

Dediğiniz 1 ad lm358 ile olur, Max kaç amper çekiyorsunuz ? bunu yazmanız gerek,

Hocam kusura bakmayin bu ise odaklandigim icin bakmayi unuttum sanirim 10 mili amper hocam sanirim dememin sebebi ise multimetrenin son ucunu yerlestirdigimde kullandigim cihazdaki isik sonuyor o yüzden emin degilim bunun icin bisey yapabilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.