Şimdi Ara

Çift Yönlü Yol - Bölünmüş kara Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , malum bayram geliyor şehir içi şehir dışı bi şekilde bir yerlere gideceğiz.Hız kurallarına uyan ve hız yapmayan biriyim.

Hız Limitleri aşağıdaki listede yazıyor fakat pek bu konulardan anlamam ,Bölünmüş yol ile Çift yönlü karayolunun farkı nedir ?

• Bölünmüş yolda size doğru gelen araç olmaz. Otoyolun dar olanıdır diyebiliriz. Akp'nin çok övündüğü duble yollardır bunlar. Çift yönlü yolda sollarken çok dikkatli olmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Çift Yönlü Yol - Bölünmüş kara Yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

peki istanbulda bi yere giderken hız sınırı kaç ? 70 mi 90 mı ?
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    istanbul için değil de genel olarak söylüyecek olursak şehir içi yollarda genelde 70 hız sınırı oluyor, bazılarında kameralı radarlar var, ben genelde trafik nasıl akıyorsa ona uyarım,herkes basıyorsa bende basarım,hepsine birden yazacak halleri yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Bölünmüş yolda size doğru gelen araç olmaz. Otoyolun dar olanıdır diyebiliriz. Akp'nin çok övündüğü duble yollardır bunlar. Çift yönlü yolda sollarken çok dikkatli olmak gerekir.

Burası Türkiye hocam. Dörtlüleri yaktın mı ters yöne de girersin, durulmaz yerde de durursun, geçilmez yerde de geçersin...

• emrullah bozlak kullanıcısına yanıt
    +1 ah ah birde o var , Dörtlülerin kendisine dokunulmazlık sağladığını sanan , 4 lüleri yakması yaptığı hatayı telafi ettiğini sanan " ........"' lar var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu bölünmüş yollarda %10 töleransı varmı acaba , hem gps e göre hesaplayım hemde töleransı ekleyince baya bi hızlı gitmiş oluyoruz biri aydınlatabilir mi çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

peki bu bölünmüş yollarda %10 töleransı varmı acaba , hem gps e göre hesaplayım hemde töleransı ekleyince baya bi hızlı gitmiş oluyoruz biri aydınlatabilir mi çok merak ediyorum

kardeş ben onu sordumda Tolarans sadece sollamalar için geçerli hani sebep yokken toleransı aşarsan ceza var , anlık sollamalarda tolerans var diyorlar
  • ehliyeti bakkaldan alırsan forumlardan da hız sınırı bakarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

ehliyeti bakkaldan alırsan forumlardan da hız sınırı bakarsın :)

Trafikten 95 ile geçmiştim arkadaş bu hız sınır heryerde değişiyor , mahmutbey yolunda 70 köşeyi döndük sonra yolda 50 ye düşüyor ayrıca ankara valisi açıklama yaptı :

Ankara Valisi Kemal Önal, kentte 50 kilometrelik hız limitini "kimsenin takmadığını görünce" azami hız limitini 70 kilometreye çıkardıklarını açıkladı ve ekledi: "Kanunu aynen uygulamaya kalksak Ankara ayağa kalkar."

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

peki bu bölünmüş yollarda %10 töleransı varmı acaba , hem gps e göre hesaplayım hemde töleransı ekleyince baya bi hızlı gitmiş oluyoruz biri aydınlatabilir mi çok merak ediyorum

kardeş ben onu sordumda Tolarans sadece sollamalar için geçerli hani sebep yokken toleransı aşarsan ceza var , anlık sollamalarda tolerans var diyorlar

sollamalarda hız sınırı kalktı demişlerdi ayrıca cezalarda da hız sınırını %10 ve üzerini aşmak diye geçtiğini biliyorum bu nedenle sanmıyorum ki tölerans kaldırılsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

yanlış bilgi 55 99 121 132 diyedir hız sınırları altında ceza yazılamaz
  • Karadeniz sahil yolunda hız sınır çok tehlikeli arkadaşlar. Yol sürekli yerleşim yerlerinden geçtiği için sakın ola ki hız sınırı 110 diye basmayın. Güzelim yolda hız sınırının 30 50 olduğu yerler var ve çoğunlukta. Dikkat edin. Kameralı radarlar her ilçenin başında var hemen hemen. Ayrıca polis radarı da mevcut. Dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Bölünmüş yolda size doğru gelen araç olmaz. Otoyolun dar olanıdır diyebiliriz. Akp'nin çok övündüğü duble yollardır bunlar. Çift yönlü yolda sollarken çok dikkatli olmak gerekir.

Burası Türkiye hocam. Dörtlüleri yaktın mı ters yöne de girersin, durulmaz yerde de durursun, geçilmez yerde de geçersin...

Haklısınız maalesef...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.