Bildirim
Çiftlik Bank Mağdurları Derneği [ÖNEMLİ] (12. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBeasT
Eskiden Banker Kastelli sonra Titan Saadet Zinciri şimdide bu Çiftlik Bank
Jet fadılı unutma ..
en son çakal okyanusun ortasında olmayan adadan konut sattı
medarı iftiharımız.. -
Çiftçi yasta Gel de bize yasla mehmetim
100 bin bastım bu oyuna
hem tosuna hem koyuna
her gece baktım yemine suyuna
dön gel memedim özledik seni
medyada çıkan haberlere baktım
baktıkça bir sigara daha yaktım
bu ara kafayı bitcoin'e taktım
bunca insan sana kandı
varı yoğu satıp çiftliğe abandı
kaçtığını duyunca ananı andı
ineklerimi kimler aldı
hayallerim suya daldı
bak ahırım öksüz kaldı
güya satışların sütaşı aşmıştı
sağdığımız sütler kovalardan taşmıştı
hani avrupa birliği işkence kalkmıştı
kimi basar evi arabayı
para yerine, alır babayı
kimi pazardan bekler salıyı
buna helal der mağdur salağı
faize der haram, günah batağı
her tarafı çelişki basbayağı
şimdi uruguay’larda gezer tosun
bizim mağdurları bağlar yosun
tarımcılık da coştu hamdolsun
burakowski der ki sen dön geri
bir daha dolandır şu avelleri
bakışın mest eder onca amipleri
dön gel memedim özledik seni...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uruguay kacmis yakalanması hayal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şahane özetlemişin durumu.. Kalemine sağlık..)))
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Muahahaha. Kadın birde bu kadar insanın aptal olamayacağını düşündüm diyor. Senin kendi aklın fikrin yokmu? Bu kadar adam uçurumdan atlasa sendemi hiç düşünmeden, sorgulamadan uçurumdan atıcan kendini? -
Dolandırılan arkadaşlar rahat olun, paralar güvende
http://getpapillon.com/a/?i=tgso
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
adam caldigi paralari gosterip nasil caldim ama diyor. saati filan gostermesi cok ilginc
https://eksisozluk.com/mehmet-aydinin-caldigi-paralari-yayinlamasi--5594323?a=popular -
Rıza Baba. Adam Dolandırıcı Çıktı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o saati verse herkes zararını kapatır :D -
Sonra Türk halkının yarisi gerizekalı deyince kiziyorlar Mehmet Aydına helal olsun ne diyelim iyi tokatlamis.Bizim halkta bayılıyor zaten şikeli maçlar saadet zincirleri çiftlik banklar vs bir öğrenmediler gitti
Bu eleman daha önce çıplak gösteren gözlük satıyormuş adam dolandırıcılığı kariyer hedefi olarak koymuş ve kendini geliştirmiş.
Ekşide Uruguay'a 5.dünya ülkesi demişler. Montevideoya gitseler ağızları açık kalır. İnsanların medeniliğine hayran kalırlar.
Adamların GDP'si kişi başı 20bin dolar sırf. Biz 10bini bulacaz diye türlü türlü hesaplama yöntemlerine takla attırıp şaibe yaptık. Adamlar düz hesapla 20k yı koymuş bizim mallarda uruguay'a 5.dünya ülkesi diyor lan bizim milletteki bu geniş kültürü gördükçe gülmekten ölüyor insan. -
bana öyle geliyor ki bu şirketi kuranlar yandaş falan değil. yandaş olsalar daha da büyürlerdi.
mesela cengiz inşaat, torku... -
quote:
Orijinalden alıntı: drgray
Ekşide Uruguay'a 5.dünya ülkesi demişler. Montevideoya gitseler ağızları açık kalır. İnsanların medeniliğine hayran kalırlar.
Adamların GDP'si kişi başı 20bin dolar sırf. Biz 10bini bulacaz diye türlü türlü hesaplama yöntemlerine takla attırıp şaibe yaptık. Adamlar düz hesapla 20k yı koymuş bizim mallarda uruguay'a 5.dünya ülkesi diyor lan bizim milletteki bu geniş kültürü gördükçe gülmekten ölüyor insan.
para olduktan sonra her yer güzeldir :D -
220 TL YATIRDIM VE 250 GÜNDÜR GÜNLÜK 1,50TL VERİYORDU BANA BU DOMBİLİ ŞİŞKO. Allahtan gaza gelip coşmadım. ben paramı kurtardım ama çok fazla para yatıran var. işleri çok zor . devlet mallara el koyup bu arkadaşların mağduriyetni gidermeli. çoğu kredi çekmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chalrie Keley
Sonra Türk halkının yarisi gerizekalı deyince kiziyorlar Mehmet Aydına helal olsun ne diyelim iyi tokatlamis.Bizim halkta bayılıyor zaten şikeli maçlar saadet zincirleri çiftlik banklar vs bir öğrenmediler gitti
Yav bu yetenekli çocuğa birileri sahip çıkmalı, harcanıp gider bu uruguaylarda yurtdışında . Milletvekili, bakan, başbakan, başkan yapmalı. Beyin göçü bu. Buradan çağrı yapalım geri dönsün vatanına. Önemli mevkilerde yer almalı kendisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 15 Mart 2018; 21:15:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim haberim olmadı yoksa kesin girmiştim tüh ya kaçırdık desene
Beyler olay hiç böyle değil aslında kimse kazıklanmadı bu kadar kar marjının elbetteki büyük riski olacak
Bu dombili bence ceza almamalı
Kesinlikle katılıyorum O değilde cidden ama hadi Jet Fadillar Cem Uzanlar ülkeyi kandırdı vs bak bunu anlıyorum da şu tipteki adama bu kadar paralar kaybetmek tamamen mallık ya Cidden kendisine şapka çıkartıyorum ve para bu salaklarin cebinde olacağına bu arkadaşın cebinde olsun daha iyi
Acımıyorum ben bunlara. Hatta bu tarz dolandırma yapan insanları tebrik edesim geliyor. Ben devletin yerinde olsam madalya takarım bu adama. Umalım da bu sığırların kayıpları bizim vergilerimizden karşılanmasın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X