Şimdi Ara

Çiğ Köfte Lahmacun Kebap İçli Köfte Künefe + 30 Urfa Yemeği ( Tarif-Foto-Video ) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.796
Cevap
168
Favori
162.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Künefe öyle hazır mı satılıyor yoksa el emeğimi kadayıfı peyniri ?
  • gözünüzden kaçmış sanırım, yazıyor üstünde ; pastahane yapımı.
  • yeni gelen güzel yorumlar için de herkese çok teşekkürler.
  • Bir ara kendimi kaybettim gözden kaçması normal Ankara'da yasayınca uzak kalıyoruz böyle nimetlere. Biz temin edemiyor muyuz mesela künefeyi kargoyla falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Bir ara kendimi kaybettim gözden kaçması normal Ankara'da yasayınca uzak kalıyoruz böyle nimetlere. Biz temin edemiyor muyuz mesela künefeyi kargoyla falan

Ana baba , eş dost gelirken bize uçakla getiriyorlar...

Pastahanelerin, künefe için şehir dışı siparişleri sanırım yok. Ankara'da illa ki güzel yapan yerler vardır , araştirin derim.

• @Yusuf Miroğlu Valla öğrenci evinde işkence çektik sayende ama gerçekten Annenizin ellerine sağlık Çanakkale'De okuyoruz burada bir abimiz var Urfalı onun kebabıyla idare ediyoruz bizde
  • Teşekkürler Arkadaşlar

@okartal1

@HogwartsMeade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Bir ara kendimi kaybettim gözden kaçması normal Ankara'da yasayınca uzak kalıyoruz böyle nimetlere. Biz temin edemiyor muyuz mesela künefeyi kargoyla falan

Pastahanelerin, künefe için şehir dışı siparişleri sanırım yok. Ankara'da illa ki güzel yapan yerler vardır , araştirin derim.

*** ŞANLIURFA KEBAPLARI ( SOSLU TAVUK ) *** hocam şu urfa kebabı soslu tavuk onun sosunda neler var ve kaç saat bekletiliyor. resimlerde de var zaten.malzeme listesi falan yazarmısın, nasıl yapğıldığını askerde urfada çok yedim ama kendim yapmak istiyorum öyle hiç olmuyor...
    birde bu tavugun yanında soğan getiriyorlar böyle nar ekşili falan o da nasıl yapılıyor. tarifi lütfen çok teşekkürler...

• lahmacuna falan baktım çok güzel olmuş bir gün yapmaya çalışırım. eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• dostum harika bir konu olmuş eline sağlık. bu lezzetlere ben de çok aşinayım. urfadan gelin alınca haliyle hem eşim hem kayınvalidem sağolsunlar bu lezzetleri tattırıyorlar.
    adı en çok ilgimi çeken yemek hatemi semsek... sen ona semirsek yazmışsın. muhtemelen birçok adı var.
    bu yemeklerden tattıklarım; içli köfte, kuzu pirzola, kabak dolması, safranlı pilav, semirsek, şıllık tatlısı, peynirli helva, lahmacun, kebapların hemen hemen tümü ve tabi ki kayınvalidemin o müthiş macun gibi çiğköftesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 25 Haziran 2014; 16:25:00 >
  • Marmara forum avm de
    Lahmacun evi var
    Urunlerini denemenizi tavsiye ederim gercekten
    Kuyruk yagi ic yagi fln yok
    Damaga fln yapisma yok harika ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 25 Haziran 2014; 15:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

dostum harika bir konu olmuş eline sağlık. bu lezzetlere ben de çok aşinayım. urfadan gelin alınca haliyle hem eşim hem kayınvalidem sağolsunlar bu lezzetleri tattırıyorlar.
    adı en çok ilgimi çeken yemek hatemi semsek... sen ona semirsek yazmışsın. muhtemelen birçok adı var.
    bu yemeklerden tattıklarım; içli köfte, kuzu pirzola, kabak dolması, safranlı pilav, semirsek, şıllık tatlısı, peynirli helva, lahmacun, kebapların hemen hemen tümü ve tabi ki kayınvalidemin o müthiş macun gibi çiğköftesi...

Şanslıymışsın be abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyCash

quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

dostum harika bir konu olmuş eline sağlık. bu lezzetlere ben de çok aşinayım. urfadan gelin alınca haliyle hem eşim hem kayınvalidem sağolsunlar bu lezzetleri tattırıyorlar.

Şanslıymışsın be abi

darısı tüm isteyenlerin başına olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: asım2

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

*** ŞANLIURFA KEBAPLARI ( SOSLU TAVUK ) *** hocam şu urfa kebabı soslu tavuk onun sosunda neler var ve kaç saat bekletiliyor. resimlerde de var zaten.malzeme listesi falan yazarmısın, nasıl yapğıldığını askerde urfada çok yedim ama kendim yapmak istiyorum öyle hiç olmuyor...
    birde bu tavugun yanında soğan getiriyorlar böyle nar ekşili falan o da nasıl yapılıyor. tarifi lütfen çok teşekkürler...

• annem yapıyor o yemeği ben tabi ki bilmiyorum zor bişi :)

ramazan sonunda urfaya gitme niyetim var. çoktandır bende yemedim isterim yapar.

fotolarını çeker tarifiyle eklerim buraya.
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • tamam hocam ben şu soslu tavuğun tairifini istiyorum . resin ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: asım2

tamam hocam ben şu soslu tavuğun tairifini istiyorum . resin ekledim

hocam bu tavuk değil ki et. kuşbaşı kebabı.

sizin çarşıda yediginiz tavuk terbiyeli veya terbiyesiz tavuktur.

çok lezzetli nefistir gerçekten. ama onları biz evde yapmiyoruz, lokantacılara sormak lazım ama meslek sırrı der vermezler tarifini.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.