Şimdi Ara

Çiğ Köfte Lahmacun Kebap İçli Köfte Künefe + 30 Urfa Yemeği ( Tarif-Foto-Video ) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.796
Cevap
168
Favori
162.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: asım2

tamam hocam ben şu soslu tavuğun tairifini istiyorum . resin ekledim

hocam bu tavuk değil ki et. kuşbaşı kebabı.

sizin çarşıda yediginiz tavuk terbiyeli veya terbiyesiz tavuktur.

çok lezzetli nefistir gerçekten. ama onları biz evde yapmiyoruz, lokantacılara sormak lazım ama meslek sırrı der vermezler tarifini.

evet etmiş . dediğin gibi soslu yada sossuz tavuk diye yapıyorlar. bu soslu tavuğun tarifini alabilirsen, yada bulabilirsen ççok sevinirim. harbiden onların yaptığı gibi olmuyor nasıl yapıyoorlarsa.... urfadan hiç tanıdık olmadığı için dediğim gibi askerde iken gitmiştim.

• Linki Ölen 7-8 Foto Düzeltildi.
  • Tarifi imkansız duygular içerisindeyim:) Bu arada emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Tarifi imkansız duygular içerisindeyim:) Bu arada emeğine sağlık

Teşekkürler :)
  • ramazan günü bu konuya bakmak gibi bi hata yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

ramazan günü bu konuya bakmak gibi bi hata yaptım.

• Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    ŞANLIURFA DÖĞMEÇ YEMEĞi kısmında açıklama yapılmamış. mazeme yapılışı vs lütfen bu konuda bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

ŞANLIURFA DÖĞMEÇ YEMEĞi kısmında açıklama yapılmamış. mazeme yapılışı vs lütfen bu konuda bilgi verirmisiniz ?

ana malzemesi fotoda görünen urfa ev ekmegi. urfa harici başka yerde bulunmaz, yapamazsınız.

fotoda zaten tüm malzeme görünmüş aslında. ( urfa ev ekmegi , urfa isodu , soğan , maydanoz , domates , tuz , rendelenmiş urfa peyniri , salça , kırmızı biber )
  • quote:

quote:

ana malzemesi fotoda görünen urfa ev ekmegi. urfa harici başka yerde bulunmaz, yapamazsınız.

fotoda zaten tüm malzeme görünmüş aslında. ( urfa ev ekmegi , urfa isodu , soğan , maydanoz , domates , tuz , rendelenmiş urfa peyniri , salça , kırmızı biber )

bunu karıştırıp kızartıyomuyuz ? yoksa yogurup pişirmeden yiyomuyuz ?

• quote:

quote:

quote:

pişirme , kızartma falan yok.

yoğurup direk yiyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

pişirme , kızartma falan yok.

yoğurup direk yiyoruz

tamam teşekkür ederim ..

• quote:

Konuyu hatırlatalım,
    hocam ayrıca künefe için mesaj attım teşekkürler
  • Yanıtladım.
  • Maşallah nereden geldiğimi az kalsın unutturuyordu yemekler bana çiğ köfteye bakayım derken :) canım çekti Maşallah !
  • Etli çiğ köfte asla yenilmemeli aksi halde kurt yapar ameliyata girmek zorunda kalırsınız eti pişmeden veya çiğ hiç bir şey yemeyim sushi dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbadoslu

Etli çiğ köfte asla yenilmemeli aksi halde kurt yapar ameliyata girmek zorunda kalırsınız eti pişmeden veya çiğ hiç bir şey yemeyim sushi dahil

yıllardır etli çiğ köfte yiyenlere neden birşey olmadı acaba?
    eti kıyma şeklinde diri diri koymuyacaksın, robotta çekip püre gibi yapıp o şekilde yoğurcaksın.
    içinde türlü çeşit baharat var, hiç birşey olmaz insaanları yanlış bilgilendirmeyin..
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    http://mrelmas.blogcu.com/sushi-veya-cig-kofte-kurt-yapiyor/355296 miğden bulanmassa bak
  • inanmayın böyle saçma sapan haberlere.

binlerce yıldır tüketilen yemek bu dün icat olmadı. her gıdanın bir hijyen , saklama koşulları var , kurallara uy bişi olmaz.

urfa da her evde ayda en az 3-4 kez yenir , kendi nenem dedem maşallah 90 lı yaşlardalar haftada 1 yemeden duramazlar.

domuz etinin çiğ ve iyi pişirilmeden yenmesi tehlikelidir, trişinozis tapar. yüce rabbimiz boşuna haram kılmamiş domuzu.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.