Şimdi Ara

Çiğ yumurta içmek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 100gr.da çiğ 16, pişmiş 13gr protein miktarı var diye yazıyor. Çiğ tüketmenin herhangi bir kaybı var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Çiğ yumurta proteininin sindirilme oranı %50 iken
    Pişmiş yumurta proteininin sindirim oranı %91 ‘dir.
  • mantıklı olsaydı takip ettiğimiz sporcular tüketirdi diye düşünüyorum. ben daha denk gelmedim.
  • Çoğu kişi önermiyor hocam bakteri vs diyenler bile var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.