< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceHD -- 18 Nisan 2015; 3:11:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceHD -- 18 Nisan 2015; 3:11:46 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciğer tadı bazen acı oluyor, acı olmasının sebebi sanırım pıhtılar var onlar temizlenmemiş yada öd kesesi patlamış yada iyi temizlenmemiş oda ete acımsı tat vermiş olabilir. |
Net olarak damak tadı farklılığı. Ciğer genel olarak et değildir organdır. Organlarda kan yoğunluğu ile oluşan vucut parçaları olduğu icin et tadinda olmuyor. Çoğu insan eti sulu ve az pişmiş sever. Ki gurmelikte bile az pişmiş et mubahtir. Mesela ben az pişmiş et yiyemem. Et iyice pişmiş ve içindeki kan oranın iyice buharlasmasini yok olmasini isterim. Cigerde de bu kan tadi nekadar pişirsende gitmiyor. İyi pişmiş et tercih edenlerde bu nedenle ciger sevmezler. Cigeri yerken kan tadi gelir ağızlarına. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |